Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały ogródeczek :)

Mój mały ogródeczek :)

agnieszka_m 09:07, 20 wrz 2015

olga80 napisał(a)
przygotowanie podłoża to bardzo ciężka i żmudna praca ale jak już roślinki się pojawiają i zaczyna robić się ładnie to się zapomina trudzie

I to jest Olga święta prawda cały trud idzie w zapomnienie
Marga 11:35, 20 wrz 2015

jona napisał(a)
Ciężka praca. Siłowni ogrodnikowi nie trzeba

he he święta prawda W zeszłym roku chodziłam na siłownię, w tym juz nie muszę
amelia_b 11:39, 20 wrz 2015

Marga napisał(a)

he he święta prawda W zeszłym roku chodziłam na siłownię, w tym juz nie muszę
Ha ha ja w życiu nie byłam
agnieszka_m 12:18, 20 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Ha ha ja w życiu nie byłam

ja byłam lecz nie dobrowolnie w liceum na wf mieliśmy nienawidziłam jej ale za to ogrodową siłownie uwielbiam
Flower1 14:24, 20 wrz 2015

Widze ze robota wrze powiem szczerze ze jak bedzie dobra ziemia to wszystko pozniej bedzie ladnie rosło .Ja z frontu wrzucałam co jakis czas po jednym worku ,dokupowalam i dorzucalam , to jest rzeczywiscie wydatek ale pozniej sa efekty .Moje bratki do dzis kwitna i wszyscy sie zastanawiaja jak to mozliwe a to chyba dlatego ze sa w dobrej ziemi poprostu
agnieszka_m 18:43, 20 wrz 2015

Flower1 napisał(a)
Widze ze robota wrze powiem szczerze ze jak bedzie dobra ziemia to wszystko pozniej bedzie ladnie rosło .Ja z frontu wrzucałam co jakis czas po jednym worku ,dokupowalam i dorzucalam , to jest rzeczywiscie wydatek ale pozniej sa efekty .Moje bratki do dzis kwitna i wszyscy sie zastanawiaja jak to mozliwe a to chyba dlatego ze sa w dobrej ziemi poprostu

u mnie jest raczej gliniasta bo taka była nawieziona jak wybudowaliśmy dom ale nie wszędzie, jak sadzę jakieś roślinki to staram się kupić z worek ziemi i mieszam z rodzimą także stopniowo ona się miesza. U Ciebie widać że mają dobrą ziemię ładnie Ci roślinki rosną
Flower1 10:44, 21 wrz 2015

agnieszka_malysa napisał(a)

u mnie jest raczej gliniasta bo taka była nawieziona jak wybudowaliśmy dom ale nie wszędzie, jak sadzę jakieś roślinki to staram się kupić z worek ziemi i mieszam z rodzimą także stopniowo ona się miesza. U Ciebie widać że mają dobrą ziemię ładnie Ci roślinki rosną

Dzieki ,w gliniastej to super hortensje by rosly ,musza byc w polcieniu( mam na mysli ogrodowe)
agnieszka_m 13:51, 21 wrz 2015

Flower1 napisał(a)

Dzieki ,w gliniastej to super hortensje by rosly ,musza byc w polcieniu( mam na mysli ogrodowe)

na tej rabatce co robię to od strony zbiornika tam jest raczej cień dopiero późnym popołudniem słońce będą ogrodówki, mam trzy sadzoneczki co już ładnie listki puściły niebieskiej i jeszcze na dwóch patykach widzę że chyba wypuszczą
Flower1 16:06, 21 wrz 2015

Jak bedziesz wsadzala ogrodowki daj troche torfu uwielbiaja
agnieszka_m 16:25, 21 wrz 2015

Flower1 napisał(a)
Jak bedziesz wsadzala ogrodowki daj troche torfu uwielbiaja

ok dzięki