Witam Zbyszku
Prezent jeszcze nie posadzony, bo trzeba męskiej ręki , a ona dziś dopiero przyjedzie
Kiedyś wyczytałam, że hakuro tnie się 3 razy w sezonie i tak robiłam, ale rosła nieciekawie. Od ubiegłego roku tnę ze 4 razy i tak drastycznie, a ona pięknie odbija, zbieram się już z nożycami , ale czekam, żeby trochę mniej ciepło było
Widzę,że u ciebie złotokap pięknie zakwitł,a mój to porazka.
Małgosiu mój też nie rośnie tak fajnie jak bym chciała, coś mu w tym miejscu nie pasuje, ale zakwitł
Mój złotokap rośnie od wiosny ubiegłego roku, wybujał na 4 m wysoki, ma tylko trzy badyle i nie kwitnie. Może go przyciąć???
Marzenko mój ma chyba 3 lata i nic nie rośnie , tu na zdjęciu po lewej stronie jest . Przestałam sie o niego martwic to może się zbierze i ciut urośnie. Nie mam pojęcia czy go można ciąć
Ewa doczytałam, że złotokap nie lubi cięcia ... A mój ma tylko 3 badyli długości 2,5 m i aż mnie ręce swędzą aby go ciachnąć !!! Dam mu jeszcze rok szansy...
Ewa doczytałam, że złotokap nie lubi cięcia ... A mój ma tylko 3 badyli długości 2,5 m i aż mnie ręce swędzą aby go ciachnąć !!! Dam mu jeszcze rok szansy...