Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 07:10, 01 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Wianki wszystkie śliczne choc ten najnowszy taki niespotykany. Pozdrówka.

Bogdziu dzięki za wizytę.Miło mi, że wianki sie podobają. Wiem juz co przywiozę dla Ciebie na spotkanie....
Bogdzia 07:35, 01 kwi 2014

Ewa napisał(a)

Bogdziu dzięki za wizytę.Miło mi, że wianki sie podobają. Wiem juz co przywiozę dla Ciebie na spotkanie....

Ewciu już dośc prezentów od Ciebie dostałam , proszę przyjedz tym razem bez prezentu.Miłego dnia.
Wiola 08:59, 01 kwi 2014

No dobra powiem ci szczerze, ja to już w Jastrzębiu mieszkam. Ale znacznie bliżej mam do Żor widoki ładne mam, to fakt.... tzn. chodzi mi o sąsiedztwo bo u mnie to marnie jeszcze....
Enya73 09:13, 01 kwi 2014

Ewka, obkupiłaś się w śliczne wianki Wiem, w którym sklepie Mój ulubiony
Wejście do domu wygląda bardzo elegancko i tarasik też już zachęca do biesiadowania. Pięknie. Dbasz o każdy detal i bardzo mi się to u Ciebie podoba

Pozdrawiam serdecznie, stęskniona
Ewa 06:52, 04 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Ewciu już dośc prezentów od Ciebie dostałam , proszę przyjedz tym razem bez prezentu.Miłego dnia.

Przyjadę Bogdziu z prawdziwa przyjemnością i oczywiście nie mogę sie doczekać. A czy ja dobrze skumałam coś o Pisarzowicach...????? Jeżeli tak to.... po drodze ja mieszkam
Ewa 06:54, 04 kwi 2014

Wiola napisał(a)
No dobra powiem ci szczerze, ja to już w Jastrzębiu mieszkam. Ale znacznie bliżej mam do Żor widoki ładne mam, to fakt.... tzn. chodzi mi o sąsiedztwo bo u mnie to marnie jeszcze....

Wiolu u Ciebie juz jest pięknie bo kukałam kilka razy i wczoraj obgadywałam Cię z Sylllwią , ale oczywiście bardzo pozytywnie Zaciekawiłaś nas ,,,,chyba musimy sie spotkac?
Pozdrawiam
Ewa 06:56, 04 kwi 2014

Enya73 napisał(a)
Ewka, obkupiłaś się w śliczne wianki Wiem, w którym sklepie Mój ulubiony
Wejście do domu wygląda bardzo elegancko i tarasik też już zachęca do biesiadowania. Pięknie. Dbasz o każdy detal i bardzo mi się to u Ciebie podoba

Pozdrawiam serdecznie, stęskniona

Anitko,
miło mi bardzo Jesteście juz zaproszeni, niech no u mnie tylko trawka troche podrośnie, bo ksieżycowy krajobraz mamy. a puki co może sie umówimy na spotkanie w Delicji ?
Bogdzia 07:00, 04 kwi 2014

Ewa napisał(a)

Przyjadę Bogdziu z prawdziwa przyjemnością i oczywiście nie mogę sie doczekać. A czy ja dobrze skumałam coś o Pisarzowicach...????? Jeżeli tak to.... po drodze ja mieszkam

O Pisarzowicach pisała u mnie Anitka , może dziewczyny się wybiorą i mnie zabiorą, gdyby była taka możliwosc to jade w ciemno i do Ciebie też byśmy na herbatkę wpadły ale poniewaz sama nie pojade to trudno mi powiedziec, w kazdym razie bede pamiętac o Tobie.-to oczywiste.
Ewa 07:03, 04 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

O Pisarzowicach pisała u mnie Anitka , może dziewczyny się wybiorą i mnie zabiorą, gdyby była taka możliwosc to jade w ciemno i do Ciebie też byśmy na herbatkę wpadły ale poniewaz sama nie pojade to trudno mi powiedziec, w kazdym razie bede pamiętac o Tobie.-to oczywiste.

Będzie mi bardzo bardzo miło Bogdziu, ale sie fajnie dzień zaczyna
Całuski przesyłam i będe ogród pucowac od ....jutra ...hihi ,
Ewa 07:12, 04 kwi 2014

Miłego dnia!!!