Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Pola 18:02, 26 kwi 2015

Ewa napisał(a)

Kurcze... jak pięknie u Ciebie Pola
W niedziele byłam w Pisarzowicach i widziałam takie wysokie cisy jak u Ciebie i wszystkie już ktoś zarezerwował, kupiłam stożka z cisa, ale tęsknym okiem patrzyłam na te wielkie.

Ewciu, w zeszłym tygodniu byłam w Świerklańcu, ale tam bukszpanowo był, stożów kulek zatrzęsienie....cisy też mniejsze, większe....
Pola 18:06, 26 kwi 2015

Napasłam oczęta, pięknymi widokami twojego ogrodu, fajnie tak sobie siedzieć na werandzie, jednym okiem oglądać swój ogród, a drugim twój
Bogdzia 07:07, 27 kwi 2015

Ewuś miłego dnia. U mnie mgła gęsta była ale juz ustępuje , opadła na trawnik, będzie piękny ogródkowy dzień czyli to co lubię najbardziej.
Ewa 07:20, 27 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)

Masz rację teraz możemy spełniac marzenia nawet z młodosci (ja) bo Ty ciągle mloda.Anię również cenię i nie tylko za gust ale za calokształt to wspaniala dziewczyna.

Tak, dokładnie! Hahaha niby młoda, ale najstarsza w pracy, w autobusie miejsce ustępują......ale liczy sie duch !!! Bogdziu a Ty kwitniesz wiosną !!!!
Ewa 07:22, 27 kwi 2015

Sebek napisał(a)
Zachwycałem się z szeroko otwartmi oczami idealnym trawnikiem, idealnymi zestawieniami roślin i ich stanem, ale jak zobaczyłem ten kancik to po prostu padłem!!! Perfekcja osiąga na forum coraz wyższy poziom

hihihi Sebuś ...jesteś Wielki !!!
Ewa 07:23, 27 kwi 2015

Kuba napisał(a)
Ewa już to chyba pisałam ale powtórzę- jesteś mistrzynią kompozycji i mistrzynią detalu

Dzięki, dzięki ...mam teraz duuuuzo czasu i wymyślam
Ewa 07:24, 27 kwi 2015

agata19762 napisał(a)
Ewa perfekcja numer jeden !!! w każdym wydaniu

Agatko dzięki za dwa tygodnie perfekcja zniknie i znów ....robótka będzie
Ewa 07:27, 27 kwi 2015

Pola napisał(a)
Napasłam oczęta, pięknymi widokami twojego ogrodu, fajnie tak sobie siedzieć na werandzie, jednym okiem oglądać swój ogród, a drugim twój

A ta Twoja weranda to moje marzenie .......Pomimo, że marzyłam od zawsze o werandzie , nie mam , ale ciagle kombinuje coby tu zrobić , zeby sobie tak wygodnie pod daszkiem siedzieć i patrzeć na ogród. W Swierklancu nigdy nie byłam....moze sie wybierzemy tej wiosny....
Ewa 07:35, 27 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
Ewuś miłego dnia. U mnie mgła gęsta była ale juz ustępuje , opadła na trawnik, będzie piękny ogródkowy dzień czyli to co lubię najbardziej.

Dziekuje Bogdziu i wzajemnie !!!Też szykuje sie na cały dzień w ogrodzie,
bo widzę, że będzie pięknie Raczej będę się przygladać roslinkom niz coś koło nich robić i chorą nóżke wygrzewać , ale wreszcie sie naciesze ogrodem w 100 %

Bogdzia 07:20, 28 kwi 2015

Ewa napisał(a)

Tak, dokładnie! Hahaha niby młoda, ale najstarsza w pracy, w autobusie miejsce ustępują......ale liczy sie duch !!! Bogdziu a Ty kwitniesz wiosną !!!!

W to ustępowanie nie wierze. Kwitnę bo cieszę sie z wiosny , uwielbiam ją.Poza tym to już gorzej i nie zakwitam z innych powodów.