Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Manalena 11:21, 25 kwi 2015

Powtarzam sie,ale Twój ogród jest naprawde przepiękny! Dla mnie najgorsze jest stworzenie takiej fajnej,gustownej kompzycji. Wiele roślin mi sie podoba i chciałabym mieć je wszystkie. Do tego niecierpliwa ze mnie istota i chciałabym zaraz mieć duże i piekn okazy W związku z tym ciągle sadzę gęsto i póżniej przesadzam- ubaw po pachy! Dobrze,że jest ogrodowisko można podpatrzeć i dowiedzieć się bardziej doświadczonych- buziaki
anabuko1 12:54, 25 kwi 2015

To współczuję skręcenia nogi.Życzę zdrówka.
A podziwiać widzę jest co, piękne tulipanki
A jaka śliczna filiżanka z bratkami.Ślicznie to wygląda.Przyjemnie pić kawę przy takim stoliku i delektować się ogrodem i wiosną
Dorota123 20:56, 25 kwi 2015

Filiżanka z bratkiem to piękny akcencik na stoliku Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Bogdzia 23:21, 25 kwi 2015

Filiżanka mnie zachwyciła , ślicznosci.
malgorzata_s... 23:25, 25 kwi 2015

Ja też mam taką filiżankę tylko ze stokrotką Buziaki zostawiam
Ewa 10:56, 26 kwi 2015

nicol21 napisał(a)
Ależ cudna ta filiżanka!Bratki piękne jakby tyyyyle kawy wypiły. Bardzo uroczy ten Twój stoliczek .
A i tulipki zupełnie piękne, te z żółtawą krawędzią i żółtym kwiatem cuuudniaste!

Nicol dla Ciebie

Ewa 10:57, 26 kwi 2015

Gosia_S napisał(a)
Przepięknie, wiosennie, i ten stolik z filiżanką super ☺

Dzieki Gosiu
Pozdrawiam i lecę z rewizytą
Ewa 11:03, 26 kwi 2015

Manalena napisał(a)
Powtarzam sie,ale Twój ogród jest naprawde przepiękny! Dla mnie najgorsze jest stworzenie takiej fajnej,gustownej kompzycji. Wiele roślin mi sie podoba i chciałabym mieć je wszystkie. Do tego niecierpliwa ze mnie istota i chciałabym zaraz mieć duże i piekn okazy W związku z tym ciągle sadzę gęsto i póżniej przesadzam- ubaw po pachy! Dobrze,że jest ogrodowisko można podpatrzeć i dowiedzieć się bardziej doświadczonych- buziaki

Czyli sama radość i chyba o to chodzi ...... jak sie wszystko rozrosnie to samo przyjdzie ...że juz nie dokupuje a jedynie dopieszczam . Z wielu kacików nie jestem do końca zadowolona, ale przyzwyczaiłam sie albo te roślinki co mnie drazniły pousuwałam.
Ewa 11:04, 26 kwi 2015

anabuko1 napisał(a)
To współczuję skręcenia nogi.Życzę zdrówka.
A podziwiać widzę jest co, piękne tulipanki
A jaka śliczna filiżanka z bratkami.Ślicznie to wygląda.Przyjemnie pić kawę przy takim stoliku i delektować się ogrodem i wiosną

Aniu ...dziękuje bardzo

Pozdrawiam serdecznie
Ewa 11:04, 26 kwi 2015

Dorota123 napisał(a)
Filiżanka z bratkiem to piękny akcencik na stoliku Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Dorotko bardzo dziekuję