Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Juzia 22:28, 15 lip 2020

mrokasia napisał(a)
Słuchaj, fajnie ta kostka wychodzi .

Też jestem w szoku!

Już się sąsiady pytają co to za farba. Tylko patrzeć kiedy i oni się zabiorą
Ale w sumie to wątpię.
Jagodaa 22:33, 15 lip 2020

Samca łosia widziałam w Harszu. Był piękny i ogromny, wypatrywałam na wakacjach i w końcu się doczekałam. Odnośnie strachów, to niedźwiedź też nie byłby fajny z bliska . Kiedyś uciekałam przed niedźwiedziem w Tatrach słowackich, choć do końca nikt nie wie, czy to był ryk niedźwiedzia, czy czy jelenie na rykowisku. Niedzwiedzie w każdym razie tam są,na Dolinie Białej Wody. A ja miałam serce w gardle i nagły przypływ sił po całym dniu wspinaczki , poM nie mógł za mną nadążyć.
sylwia_slomc... 22:44, 15 lip 2020

Juzia napisał(a)
Mam jeżyki młodziki!!!!

Cieszę się jak durna

Syknęło coś na mnie zza świerków i myślałam, że to kot.. ale później wylazł mały jeżyk. Możliwe żeby to on? Czy może to matka?

A później po drugiej stronie ogrodu widziałam jeszcze dwa maluchy
Jeden ciekawski. Łaził wszędzie i coś skubał. A drugi siedział za tujami i też skubał, ale jak usłyszał chociaż szmer to tak popędził pod płotem, że się za nim aż kurzyło

Mam jeżyki!! Jeeeej!

Juzia i one tak w ciągu dnia latały czy późnym wieczorem? Bo jeże są nocnymi zwierzętami i w dzień raczej nie latają bez powodu. Jak by w dzień to podpytaj Grażynkę gogo z "W Ogródku Emerytki" Ona się na jeżach zna jak nikt
Juzia 22:45, 15 lip 2020

Jagodaa napisał(a)
Samca łosia widziałam w Harszu. Był piękny i ogromny, wypatrywałam na wakacjach i w końcu się doczekałam. Odnośnie strachów, to niedźwiedź też nie byłby fajny z bliska . Kiedyś uciekałam przed niedźwiedziem w Tatrach słowackich, choć do końca nikt nie wie, czy to był ryk niedźwiedzia, czy czy jelenie na rykowisku. Niedzwiedzie w każdym razie tam są,na Dolinie Białej Wody. A ja miałam serce w gardle i nagły przypływ sił po całym dniu wspinaczki , poM nie mógł za mną nadążyć.

W Harszu byłaś i nie zajechałaś???? Buuuuu!!!

Ja łosie widywałam w tamtym roku średnio raz na tydzień Ale z auta zawsze, to się nie bałam. Raz podeszły blisko osiedla. Na górce stały dwa duże i jeden młody... i sobie zerkały na nasze ogrody A w tym roku... no cóż... siedzę więcej w domu, to nie widuję ;P Ale łoś to dla mnie prawie jak... jaszczurka Na porządku dziennym
Miśki to w Bieszczadach chyba najbardziej urzędują. Byłam tam raz. Na szczęście nie spotkałam Ale też dziwnie mi się tam chodziło... i też dosyć szybko Moi za mną krzyczeli żeby wolniej
Juzia 22:47, 15 lip 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Juzia i one tak w ciągu dnia latały czy późnym wieczorem? Bo jeże są nocnymi zwierzętami i w dzień raczej nie latają bez powodu. Jak by w dzień to podpytaj Grażynkę gogo z "W Ogródku Emerytki" Ona się na jeżach zna jak nikt

Jakąś godzinę temu?
Jeszcze widnawo było.
Jagodaa 22:51, 15 lip 2020

Juzia napisał(a)

W Harszu byłaś i nie zajechałaś???? Buuuuu!!!

Ale to już dawno dawno, nie teraz .
Juzia 23:08, 15 lip 2020

Jagodaa napisał(a)

Ale to już dawno dawno, nie teraz .

No ja myślę!

sylwia_slomc... 23:24, 15 lip 2020

Juzia napisał(a)

Jakąś godzinę temu?
Jeszcze widnawo było.

A to ok
Kasya 07:23, 16 lip 2020

Juzia napisał(a)
A to dziś robiłam w przerwach w dyskusji na nielubiane przeze mnie tematy

Tyle mi jeszcze zostało do końca

No... duzo lepiej
Podoba mi się
Jaki to preparat ? Ten co Iwona kupowała czy inny ?
Magda70 08:21, 16 lip 2020

Ciekawe kiedy słupki ogrodzeniowe pomalujesz....