Moja ma liście jak doorenbos, ciemnozilone, mocno powycinane, wygladaja jakby były nablyszczane. zal etak wygladaja te liscie po kilku latch, na młodych okazach sa inne. Poczekaj ciepliwie obstawiam ze to long trunk
Dziwnym trafem stała sie ostatnio popularna
Widziałas Falstafa u AnnaAn?
Pytałas o baldawce ja kazdemu zawsze polecę the Alnwick rose a dzisiaj u Anny widziłam Maid Mairon, musze ja mieć
Z pieknych jest tez Queen of Sweden, ale u mnie jeszcze nie kwitła....
O doczytałam ze ma być lekko pnąc... To żadna z tych... Zatem James Galway te mam sprawdzone, reszte testuje i pewnie nie dasz mi jeszcze roku na obserwacje
Skoro Long Trunk ma liście powycinane, to będzie to! Moje Doorenbosy jeszcze młode pewnie dlatego mają inne liście.
No i widzisz....chciałam Long Trunka i chyba mam A Pan w centrum mówił, że przyjechały ze szkółki jako Youngii
Falstaffem, Williamem i Othello już się nie interesuję. Wysokich mi nie trzeba....na jakiś czas pewnie Chociaż trochę żałuję, że nie wzięłam jednej Tradescant i jednego Williama.
Bladawce...pnące to może nie (jeszcze się zastanawiam), ale dosyć wysokie bym chciała.
Alnwick i Queen of Sweden nie wpadają w łosoś? Bo takiej to bym nie chciała. Maid widziałam, ładna bardzo!
Na razie na szczycie mojej listy bladawców jest Heritage
Ale chyba zabrałam się do tego od d. strony i muszę najpierw wybrać ciemne, a póżniej do nich dobrać blade. Tak myślę