Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

makkasia 20:56, 23 paź 2015

Juziu przykro mi mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i dobrze skończy. Tym bardziej, ze róże u Ciebie cały czas na tapecie. Jestem ciekawa jak Twoje różanki będą wyglądały w następnym sezonie. Przyznam się, ze ja na razie czekam aż moje róże się rozrosną bo dopiero wtedy można zastanowić się czy róże tworzą rajski obraz dla oczu czy coś zgrzyta i nie pasuje. Choć jestem zdania, że jesli od razu nam coś nie pasuje to trzeba to szybko zmienić bo będzie tak jak z moim niwaki i później "krzyże" bolą
Nie pochwaliłam wianka - chwalę !!!!
Agania 21:05, 23 paź 2015

Juzia napisał(a)

Wianek pracochłonny, ja przy takiej robocie to bym się w kokon zamieniła
07_Rene 21:06, 23 paź 2015

Juzia napisał(a)
Floribunda mnie dziś zawiodła. I to po całości!
Napisane jak wół, że wysyłka po 20 i że dadzą znać kiedy....a tu wracam do domu i awizo wisi na płocie!
Dzwonię do kuriera...a on, że w poniedziałek mi przywiezie paczkę!!!
No kuźwa!

Chyba nie wezmę tych róż, bo mam nerwa normalnie!!!!

Dziwię się bo zamawiałam już kilka razy u nich i zawsze obsługa full wypas, pełna komunikacja. Nawet jak chciałam zamówienie zmienic to odpowiedź bardzo szybko przyszła.

Ja od nich wczoraj róże dostałam, ale zamawiałam we wrześniu. Super zapakowane, jedna gratis
Wcześniej dostałam maila z informacją, że przystępują do realizacji mojego zamówienia. Następnego dnia, że wysyłają, a kolejnego dnia był kurier. Ale on przyjechał faktycznie kilka godzin wcześniej, niż się zapowiedział.

W ubiegłym roku późno składałam zamówienie i róże dostałam dopiero w połowie listopada...
Juzia 21:53, 23 paź 2015

makkasia napisał(a)
Do tej pory z Floribundy zawsze dostawałam info o przygotowanej przesyłce, jutro do nich zadzwonię !!

A u mnie pierwsze zakupy i już wtopa!
Juzia 21:55, 23 paź 2015

Iwk4 napisał(a)

A sprawdzałaś w spamie?
Ja dostałam dziś szmaragdy
Jutro M będzie sadził

Zawsze sprawdzam!
A od razu po złożeniu zamówienia napisali maila z pytaniem jak się dowiedziałam o sklepie. Odpisałam, oni podziękowali.... czyli wszystko działało. Poprostu nie napisali, że wysłali.

No to teraz tylko dobrej pogody życzę
Juzia 22:00, 23 paź 2015

Ewik napisał(a)

Ja też zawsze, przewaznie 2 , ze pakują a potem , że przesyłka została odebrana , ja i tak podaje adres do pracy - wiekszą cześć zycia tam spędzam

Odbierać tę paczkę czy olać?
07_Rene 22:02, 23 paź 2015

Juzia, a jesteś pewna, że to od nich paczka? Może coś innego Ci przyszło?
Trochę mnie dziwi, że zamówiłaś parę dni temu i już masz...
Juzia 22:03, 23 paź 2015

makkasia napisał(a)
Juziu przykro mi mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i dobrze skończy. Tym bardziej, ze róże u Ciebie cały czas na tapecie. Jestem ciekawa jak Twoje różanki będą wyglądały w następnym sezonie. Przyznam się, ze ja na razie czekam aż moje róże się rozrosną bo dopiero wtedy można zastanowić się czy róże tworzą rajski obraz dla oczu czy coś zgrzyta i nie pasuje. Choć jestem zdania, że jesli od razu nam coś nie pasuje to trzeba to szybko zmienić bo będzie tak jak z moim niwaki i później "krzyże" bolą
Nie pochwaliłam wianka - chwalę !!!!

Kasiu a nic im nie będzie (różom znaczy się) po weekendzie spędzonym nie wiadomo gdzie?

Też jestem ciekawa co mi na tych rabatach wyjdzie

Dziękuję za pochwałę
Juzia 22:04, 23 paź 2015

Agania napisał(a)

Wianek pracochłonny, ja przy takiej robocie to bym się w kokon zamieniła

Hahaha
A mnie taka "robota" odstresowuje.
Juzia 22:05, 23 paź 2015

07_Rene napisał(a)

Dziwię się bo zamawiałam już kilka razy u nich i zawsze obsługa full wypas, pełna komunikacja. Nawet jak chciałam zamówienie zmienic to odpowiedź bardzo szybko przyszła.

Ja od nich wczoraj róże dostałam, ale zamawiałam we wrześniu. Super zapakowane, jedna gratis
Wcześniej dostałam maila z informacją, że przystępują do realizacji mojego zamówienia. Następnego dnia, że wysyłają, a kolejnego dnia był kurier. Ale on przyjechał faktycznie kilka godzin wcześniej, niż się zapowiedział.

W ubiegłym roku późno składałam zamówienie i róże dostałam dopiero w połowie listopada...

To ja nie wiem co tu się stało....