Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

iwka 09:14, 27 paź 2015

Tez jestem ciekawa tej teori a u mnie jeszcze taka mgła, że własnego nosa nie widać
Juzia 09:15, 27 paź 2015

07_Rene napisał(a)

Podziel się.

No bo to było tak, że na płocie miałam awizo zostawione przez kuriera.
Zadzwoniłam do niego, ale nie szło się z nim dogadać, bo coś mamrotał. Zrozumiałam tylko, że on dzisiaj (piątek) nie przywiezie już, bo jest w W. (jakieś 13km), że w poniedziałek.
W niedzielę wieczorem dzwoni i jeszcze gorzej gada.... że on jutro nie jedzie tylko kolega i że kolega będzie do mnie dzwonił o 7.30.
NIkt nie dzwonił przez cały poniedziałek. Nikogo też nie było.

I tak sobie myślę, że tej paczki w ogóle nie było...tylko wątpliwie trzeźwy Pan Kurier coś pomylił.
Ale to tylko moje domysły....

Juzia 09:16, 27 paź 2015

iwka napisał(a)
Tez jestem ciekawa tej teori a u mnie jeszcze taka mgła, że własnego nosa nie widać

Ciekawoszczak

lojalna_ 09:23, 27 paź 2015

Jakie blade? Kupilas biale czy taka farbe mialas? Takie bladzioki moja tez urok ....pokazaz
07_Rene 09:24, 27 paź 2015

Jak miałaś płatność przy odbiorze to na awizo powinno być napisane ile masz do zapłaty, Jeżeli nie było to pomyłka jest jak najbardziej możliwa. Dla mnie dziwne jest, że dopiero co róże zamawiałaś i już miałabyś je mieć? Coś zbyt szybko jak dla mnie, w dodatku bez informacji, że wysyłają. Mi to też na pomyłkę wygląda.

Ja dosyc często coś zamawiam, i nieraz się zdarza, że kurier przywozi mi paczkę, którą sąsiad zamówił, bo na pamięć jeżdzą... A ostatnio nawet jeden kurier chciał mnie naciągnąć, ale się nie dałam, bo przecież jak coś zamawiam to chyba wiem ile mam zapłacić. Co nie?
Juzia 09:39, 27 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Jakie blade? Kupilas biale czy taka farbe mialas? Takie bladzioki moja tez urok ....pokazaz

No kupiłam blade... ale nie było innych.

Nie śmiać się z mojej sztucznej kulki
Ma wytrzymać do halloween, bo będzie z tego głowa czarownicy
Juzia 09:44, 27 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Jak miałaś płatność przy odbiorze to na awizo powinno być napisane ile masz do zapłaty, Jeżeli nie było to pomyłka jest jak najbardziej możliwa. Dla mnie dziwne jest, że dopiero co róże zamawiałaś i już miałabyś je mieć? Coś zbyt szybko jak dla mnie, w dodatku bez informacji, że wysyłają. Mi to też na pomyłkę wygląda.

Ja dosyc często coś zamawiam, i nieraz się zdarza, że kurier przywozi mi paczkę, którą sąsiad zamówił, bo na pamięć jeżdzą... A ostatnio nawet jeden kurier chciał mnie naciągnąć, ale się nie dałam, bo przecież jak coś zamawiam to chyba wiem ile mam zapłacić. Co nie?

No dokładnie!
Nie było napisane ile tego pobrania.
Nie dzwonił do mnie....tylko awizo na płocie.
Podejrzane to wszystko.

Pewnie moje róże jeszcze nie ruszane
Zatem czekam.
Margo 21:24, 27 paź 2015

Justyna, spróbuj zadzwonić do F., nawet jak nie odbiorą to oddzwaniają, i wtedy najłatwiej wyjasnisz. A dwa to sprawdź status zamówienia na stronie i będzie jasne czy wysłali.
Pomyślnego zakończenia różanego zamieszania życzę

Edit. I powiem, że tez mnie zastanawia tempo realizacji zamówienia, skoro dopiero co zamówiłaś i już wysłali ? Ja zamawiałam w sierpniu i dostałam paczkę w środę...
Juzia 07:55, 28 paź 2015

Spoko. Napisali w końcu maila Dzisiaj wysyłają.
Czyli tamta paczka to wcale nie do mnie była
Ewik 08:03, 28 paź 2015

Juzia napisał(a)
Spoko. Napisali w końcu maila Dzisiaj wysyłają.
Czyli tamta paczka to wcale nie do mnie była

ha, zadyma różana zakończona szczesliwie