Buuu ... znowu mi nie dane było widzieć Cię w obecnej odsłonie
Jak czytam że Ci się prawie nic na rabatach nie podoba to ... drżę Twoje motto na ten sezon Nic nie przesadzam tylko patrzę jak rośnie i czerpię z tego przyjemność
Zimy prawie w ogóle nie było a Twoje żurawki w fatalnej kondycji Niektóre odmiany tak mają Zrzucają praktycznie liście na zimę Mam też u siebie taką jedną odmianę NN i muszę się jej pozbyć bo reszta w idealnym stanie
Po sklepach trochę wnętrzarskich pobiegałem Ceny kosmiczne ale fajne rzeczy mają Jak znajdę lepszą pracę albo trafię w totka to może sobie coś u nich kupię Powodzenia w wyborze krzeseł
Jakiej obecnej?
Ta jest obecna. Pokazywałam starą fotkę, bo siaka chciała
Nie podoba mi się nic na rabatach.....bo kolorów brak i bałagan bylinowy. Jak wytnę co potrzeba i pozbieram zdechłe części roślin to powinno być ok
Zimy nie było? U mnie było w pobliżu -20 parę razy!!! I śniegu dużo też było!
Ale fakt, że te żurawki akurat zawsze są brzydkie, a inne nawet znośnie wyglądają
Krzeseł chyba w tym roku nie kupię
Ale nowa lampa ma przyjechać jutro Tylko jeszcze Żon musi mi zrobić specjalny stelaż do jej powieszenia.... i..... pewnie sobie na to poczekam parę tygodni
Juzia, ażem sobie awatar Twój zapisała i powiększyła, coby się upewnić, że mnie oczy nie mylą.
Jakiś Ty dzieciak Wiedziałam, że jesteś młoda. Ale żeby aż tak?
I wobec tego - kogo przedstawiało poprzednie Twoje awatarowe zdjęcie???
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.