kurde wyjęłam jajcowy likier do lodów i piję i dalej nic nie wiem
Juziu ja nie uważam że masz za dużo tych drzew albo za mało wypiłam ?
acha chodzi o za dużo gatunków ! hm jak patrze na realizacje Danusi to trochę tych drzew sadzi w swoich ogrodach ale jak najbardziej jestem za a nawet przeciw Haaaa
absolutnie nie duuużo Ty masz dość spory ogród np, u Any Art w jednym miejscu na jednej rabacie ma kilka odmian brzozy a dalej inne drzewa i wygląda to świetnie
Albo u Sylwii też trochę tego jest a ogród jest zjawiskowy Madzenie ma też graby, brzozy, śliwy wiśniowe , ambrowce, magnolie, Umbraculifery, Kiku, i pewnie cos tam jeszcze
Ja mam te same gatunki zgrupowane w jednym miejscu. 6 śliw w jednej linii, 4 brzozy na drugiej scianie, po 5 grabów na kolejnym pasie , kiku tez na jednej stronie, pewnie dlatego wydaje sie ze mam mało gatunków, bo tego samego ma po kilka sztuk obok siebie. Mam wiekszośc drzew formowanych , pendula albo o waskim pokroju. Nie obawiam się wielkość tych drzew.
Wcale nie masz duzo gatunków, ale poza brzozami masz po 1 szt w róznych miejscach. Dlatego wydaje się ze masz duzo róznych drzew. Polecam ci gorąco graby fastigaty, bo nie sa olbrzymie i mozesz je korygować cieciem bez szkody dla ich urody.