Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Sylvana 21:49, 05 wrz 2016

A to może wiesz czemu moja rozplenica się na mnie wypięła i nie kwitnie?
katel 21:50, 05 wrz 2016

Warmia napisał(a)

Ha, aż boję się zapytać czemu Cię zamurowało?

No chyba ten kolor mnie przeraził , a tak serio to chwilę wcześniej widziałam dziewczyny z ogrodowiska i jak na Was wpadłam to mi głos na chwilę odebrało a to proste nie jest bo gaduła ze mnie nieprzeciętna .
Warmia 21:58, 05 wrz 2016

Sylvana napisał(a)
A to może wiesz czemu moja rozplenica się na mnie wypięła i nie kwitnie?

Niestety nie mam pojęcia co jej może być. Moje kwitną od zawsze. Nic specjalnego z nimi nie robię. Podlewane są jak inne rośliny u mnie. Rosną od południowego zachodu i zachodu. Nigdy nie musiałam się zastanawiać nad ich kwitnieniem.
Warmia 21:59, 05 wrz 2016

katel napisał(a)

No chyba ten kolor mnie przeraził , a tak serio to chwilę wcześniej widziałam dziewczyny z ogrodowiska i jak na Was wpadłam to mi głos na chwilę odebrało a to proste nie jest bo gaduła ze mnie nieprzeciętna .

O kurcze, to zrobiłyśmy z Asią wrażenie, Nie ważne jakie, ale był szok
Sylvana 22:01, 05 wrz 2016

Chyba ją przesadzę...może za mało słońca....tylko nie wiem czy teraz czy na wiosnę lepiej.
Warmia 22:08, 05 wrz 2016

Sylvana napisał(a)
Chyba ją przesadzę...może za mało słońca....tylko nie wiem czy teraz czy na wiosnę lepiej.

Ona lubi słoneczko, może faktycznie jej tego brakuje. Podobno trawy najlepiej przesadzać na wiosnę.
ElzbietaFranka 22:14, 05 wrz 2016

Przepraszam, ze wtergnelam na twoj "jestem w polu", ale bywam tutaj sporadycznie wiec nie doczytalam regul jakie tutaj obowiazuja.
Moze w pazdzierniku zaloze swoj temat to napisze, ogrod mam bardzo piekny tez w polu. Jak kupilam rolę to rosla metrowa nawloc. Nikt nie chce wierzyc jak nas odwiedza. Pozdrawiam.
Warmia 22:22, 05 wrz 2016

ElzbietaFranka napisał(a)
Przepraszam, ze wtergnelam na twoj "jestem w polu", ale bywam tutaj sporadycznie wiec nie doczytalam regul jakie tutaj obowiazuja.
Moze w pazdzierniku zaloze swoj temat to napisze, ogrod mam bardzo piekny tez w polu. Jak kupilam rolę to rosla metrowa nawloc. Nikt nie chce wierzyc jak nas odwiedza. Pozdrawiam.

Nic się nie stało. Rozbudziłaś moją ciekawość. Mam nadzieję, ze szybko założysz swój wątek, abyśmy mogli podziwiać Twój piękny ogród.
Sylvana 23:46, 05 wrz 2016

Warmia napisał(a)

Ona lubi słoneczko, może faktycznie jej tego brakuje. Podobno trawy najlepiej przesadzać na wiosnę.

Tak myślałam - dzięki
dominika_ 12:17, 06 wrz 2016

To ja wiem zgarnę Sylwię z Wawy i obie uderzymy na tą gardenię