U mnie ta temperatura nie byla tak mocno odczuwalna, dopiero jak zerknelam na termometry to sie przekonalam
Tak, w tych fotkach gieldowych, nr 1, Hania napisala ze to kokorycz i mysle ze ma racje
ja teraz juz tez tak mysle nie sprawdzalam dokladniej co Hania napisala zanotowalam sobie tylko strone, by nie zgubic i potem pospisywac i sprawdzic, mam niedoczas, straszny
lece do lozka
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Bardzo zadbany ten park ale oni z tego zyja to miasteczko zdrojowe i 90% mieszkancow to kuracjusze i urlopowicze. Takiej szafirkowej laki tez w zyciu nie widzialam, krokusowe tak ale jakos nawet mi nie przyszlo do glowy, ze moze byc tyle szafirkow w jednym miejscu. Moje osobiste tez wylaza na trawnik, moze kiedys bede miec szafirkowa lake. Musze sprobowac wyeksmitowac kilkadziesiat cebul w krzaki, a raczej przed krzaki
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Faktycznie ta magnolia ogromna i piękna. Na żywo pewnie jeszcze ładniejsza ja ostatnio widziałam piękną łąkę pełną cebulic. A ta łąka to plac na cmentarzu