Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Kasiek 14:40, 20 kwi 2016

Tez lubie listki piwonii, ladniusie sa U mnie dzisiaj slonko i blekitne niebo ale czuc taki chlod...Od jutra ma znowu byc cieplej, pozniej lekkie ochlodzenie. No zobaczymy czy majowka bedzie ladna
Basilikum 14:51, 20 kwi 2016

dzis tak dziwnie, bo chwlami cieplo a chwilami mrozno. Stalam z dzeiecmi w ogrodzie i nie dalam im sie rozebrac, sama tez w kurtce i raz sie rozpinalam raz zapinalam wreszcie dalam spokoj i zostalam zapieta
ponoc Weekend ma byc zimny, nie sprawdzalam prognozy jeszcze. W sobote mam biegac zobaczymy jak to bedzie.
Basilikum 15:18, 20 kwi 2016

wlasnie dostalam bukiet od obcego faceta

To juz drugi dzis. Pierwszy dostalam od 4 latka, ktory mnie kofa
"Sabela kofam cie" mowi do mnie No i dzis przylecial z nareczem mleczy, ale slodko wygladal. Wczoraj malowal swoja rodzine, no i oczywiscie ja tez bylam na obrazku 4 x wieksza niz Mama i tato

i krecika znalazlam na trawniku, nie wiem dlaczego, wyglada na nienaruszonego przez koty, poprostu jak zywy ale sie nie rusza, moze sie zgubil i zmarzl hmm wczoraj go nie bylo. Szkoda Taki sliczny

Kasiek 15:22, 20 kwi 2016

Biedulek Wiekszosc narzeka na krety ale...ja je lubie, pozyteczne sa...a ze troche kopczykow po sobie zostawia...Ziemie po kretach zawsze biore do doniczek, bardzo dobra jest i w ten sposob znika kopiec
Kasiek 15:23, 20 kwi 2016

No nad takim wyznaniem milosnym to ja bym sie grubo zastanowila
Umorusany z gilem po pas? No no no...tosz to milosc na cale zycie
gobasia 15:24, 20 kwi 2016

Ten bukiet to chyba spóżniny prezent o Św Mikolaja ...ale żeby od razu rózgi

ż czego te kije ,z winorośli:?
Basilikum 15:32, 20 kwi 2016

Kasiu a tam zaraz po pas, kofa mnie i to najwazniejsze
Ja wlasnie krecich kopczykow nie mam wiec nie wiem skad ten kret.

Basiu tak winorosl, jak R wroci bedziemy wtykac w ziemie
Milka 11:36, 21 kwi 2016

Super adoratorzy z bukietami
krecik śliczny, ale 50 kopców, wywalone rośliny na rabatach, to juz nie

zbłąkał się
Milka 11:39, 21 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
Kogucik pilnuje truskawek

tu cos posadzilam i zapomnialam zwe ale ladnie wyglada

i dosadzilam do tego jeszcze kilka ... zapomnialam nazwy
a na skalniaku rosnie takie ladne cos chyba fiolek hmmm, nie wiem skad to mam pewnie przytachalam jesienia z cmentarza

Fiołek może ode mnie?
Orliki bardzo lubię
Anda 11:46, 21 kwi 2016

Hej hej, szkoda kretka.
Ladniusio u Ciebie, a pięknie jak zakwitną to będzie mmmm
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies