Kwietny ogród w kwietniu! I tak powinno być! A nie polewać i chłodzić. Super fotki, a co to za cudo przed piwonią?
Wiosna na całego. Magnolki piękne - zastanawiam się kiedy u nas (w naszych młodych ogrodach ) będzie się można się nimi zachwycać. Na razie będziemy oglądać je w miastach. Ta różowa gwiaździsta - cudo.
Pytałam u siebie zamiast u Ciebie Jak tam plany urlopowe? Planujesz zapędzić się w nasze strony?
Pięknie! U mnie jeszcze drzewa ani krzewy (nawet forsycje) nie kwitną, to chociaż u Ciebie sobie pooglądam
Tawlinę jarzębolistną Sem wsadziłam sobie w zeszłym roku. Kasia podarowałam mi 4 sadzonki z rozłogów. Zachwyciłam sie tawliną u niej, a i bzyczki ją uwielbiają
Kasiu ja mysle, ze w grudniu dopiero do Pl pojede teraz jedziemy do Wloch na oboz treningowy. Latem niestety mama z R urlopy w innych terminach, tylko 3 dni mamy razem a to za malo.
Ogladam prognoze pogody urlopowa i ma byc 18°
Ania mi tez ciezko, za polgodziny mam urlop
Marga wyczytalam, ze ta tawlina sie rozlazi po calym ogrodzie. Ja mam drugi rok i narazie tego problemu nie mam. Sliczna jest, jak zaczynaja listki wylazic (pokazywalam kilka dni temu) i teraz i jak kwitnie
Rano u nas popadalo a teraz slonko wylazi niesmialo
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"