Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym od linijki - ogród Ivony

Zielonym od linijki - ogród Ivony

kasja83 08:34, 07 maj 2016

ivo napisał(a)
Dziewczyny jestem Nie mam nerwów juz ostatnio do tego wszystkiego. Dałam dziecia do przedszkola od poniedziałku a dzis już nie poszedł bo od wczoraj taki zasmarkany że w nocy się co chwilę budził. . A na tyłach chwasty szaleją. Zaczęłam ręcznie walczyć bo czekaja rosliny w doniczkach i nie przygotowane miejsce dla nich . W takim tempie jak ostatnio może sie wyrobie w tym roku. Brzozy tez nie posadzone . Nieźle nie. Stan prac równa się zero

Iwonka pocieszę cię-u mnie roboty idą podobnie jak u Ciebie...w tempie lodowcaSyn młodszy też cały czas zazipany,ale on astamtyk-także u nas cały rok są problemy w tym zakresie.
anbu 11:34, 11 maj 2016

Ślicznie się zapowiada a wiśniowa rabata wymiata
mikami 11:44, 11 maj 2016

ivo napisał(a)
A takiego mam gościa juz ponad 2 tyg. Boję się żeby się moich drzewek nie doczepił jak myślicie?

Jak tam gościa sie pozbyłaś czy dalej w odwiedzinach u Ciebie?
kasja83 12:48, 11 maj 2016

Iwona gdzieś przepadła?Ładnie to tak?
BKosimkArt 21:49, 11 maj 2016

Ale fajnie się u Ciebie robi... mlecze w trawniku są i moją zmorą, jakoś damy radę (choć sąsiedztwo łąki mi nie pomaga)... a roślinki super i nowe rabatki też
nawigatorka 22:02, 16 maj 2016

zlituj się...chocby fotki rozciagnietych sznurków daj
ivo 20:06, 17 maj 2016

mikami napisał(a)

Jak tam gościa sie pozbyłaś czy dalej w odwiedzinach u Ciebie?

No jestem zaraz wszytsko opiszę co i jak a goscia i owszem pozbyłam się tzn. sam sobie poszedł Hurra!
ivo 20:12, 17 maj 2016

kasja83 napisał(a)
Iwona gdzieś przepadła?Ładnie to tak?

Jestem Ale ledwie dycham tak mnie rozlożyło od niedzieli i mojego synka niestsety też dałam mu antybiotyk bo nie przechodziło. Nie mam siły na nic leże i się kuruje.
Synek był tylko kilka dni w przedszkolu i teraz siedzi tydzień za mną w domu więc nie wiem jak on pójdzie do tego przedszkola. Pani mówiła że strasznie to przeżywa o jest troche niegrzeczny popłakuje i nie chce się bawić z innymi dziećmi Strasznie mnie to zmartwiło bo on zawsze lgnął do innych dzieci i też nigdy nie mialam z nim problemu aby go gdzieś z kimś zostawić a tu taka sytuacja. Uświadomiło mi to po raz 1 że nie mogę być co do niego zbyt pewna bo jeszcze nie raz mnie zaskoczy.
ivo 20:14, 17 maj 2016

BKosimkArt napisał(a)
Ale fajnie się u Ciebie robi... mlecze w trawniku są i moją zmorą, jakoś damy radę (choć sąsiedztwo łąki mi nie pomaga)... a roślinki super i nowe rabatki też

Mlecze są ale i tez inne paskudztwa nie ogarne tego w tym roku ale jak już posadze roślinki zacznę myśleć o trawniku
ivo 20:18, 17 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
zlituj się...chocby fotki rozciagnietych sznurków daj

Asiu po Twoim wpisie pomyślałam: "no jak tu jej nie odpisać ?"

Jak wydobrzeję to foty będą albo zrobie kilka może zza okna bo ziąb niesamowity.
Rabata grabowa naprawdę super sie prezentuje i choć wszystko jeszcze małe to już ją uwielbiam . Najgorzej z tą carexową z tymi brązowymi trawami bo na 100 liatr wyszło może 20 reszta wygniła a bronze form chyba też padły ale jeszcze czekam na cud.