Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

L00zak 16:39, 13 wrz 2015

deszczowymaj napisał(a)

Miło mi

a czy te rabatki przy domku to dzieło Twojej żony ? ładnie się prezentują

Tak ale nie mam do nich sentymentu, bo wsadzała je jak popadnie hehe było to jeszcze tuż przed założeniem wątku
Nie miałem pojęcia o ogrodowisku i zasadach. I tak nie jest źle choć osobiście lubię harmonię
Ogólnie podział jest taki, że mój jest wygląd ogródu a jej wnętrze domu i rabatki wokół domu, już wiemy że w przyszłym roku będą tam zmiany
L00zak 16:41, 13 wrz 2015

deszczowymaj napisał(a)

Koszyczki na zdjęciu wyglądają na bardzo małe ...albo to ja mam coś z okami

ja bym w nie wcisnęła ile wlezie

Tak tak są małe, to włożę po 2/3 cebulki do jednego
L00zak 16:42, 13 wrz 2015

mateuszmichn napisał(a)
Weź koszyczek, uluz w nim kilka cebulek. Musi być tak baby cebulki się nie dotykały, musi być przestrzeń między nimi, poza tym cebulki się rozrosną, więc musisz dać im miejsce do tego. Koszyczki nie są za duże z tego co widze i myślę że max 3 sztuki. A widzę że to nie tulipany tylko krokusy więc wlezie więcej

Dzięki Mateusz
deszczowymaj 16:48, 13 wrz 2015

L00zak napisał(a)

Tak ale nie mam do nich sentymentu, bo wsadzała je jak popadnie hehe było to jeszcze tuż przed założeniem wątku
Nie miałem pojęcia o ogrodowisku i zasadach. I tak nie jest źle choć osobiście lubię harmonię
Ogólnie podział jest taki, że mój jest wygląd ogródu a jej wnętrze domu i rabatki wokół domu, już wiemy że w przyszłym roku będą tam zmiany

Lubisz harmonię powiadasz.. a na moim balkonie taki bajzel
L00zak 16:52, 13 wrz 2015

deszczowymaj napisał(a)

Lubisz harmonię powiadasz.. a na moim balkonie taki bajzel

Ale tylko na rabatach hahahaha
deszczowymaj 16:56, 13 wrz 2015

L00zak napisał(a)

Ale tylko na rabatach hahahaha

Uffff a już się bałam
mateuszmichn 18:31, 13 wrz 2015

Nie ma za co
Efffa 18:40, 13 wrz 2015

Mnie sie domki drewniane nigdy nie podobały, ale Twój jest taki uroczy i fajny, ma coś w sobie... pięknie to wszystko komponujesz, pewnie cudownie sie tam czas spędza, ja w każdy razie gratuluję Ci Twich pomysłów, zamysłów, czego nie dotkniesz w momencie robi się pięknie.
Ufff ale do nadrobienia miałam, jakoś malutko teraz na O. jestem i nie piszę, ale podglądam.
L00zak 19:36, 13 wrz 2015

Efffa napisał(a)
Mnie sie domki drewniane nigdy nie podobały, ale Twój jest taki uroczy i fajny, ma coś w sobie... pięknie to wszystko komponujesz, pewnie cudownie sie tam czas spędza, ja w każdy razie gratuluję Ci Twich pomysłów, zamysłów, czego nie dotkniesz w momencie robi się pięknie.
Ufff ale do nadrobienia miałam, jakoś malutko teraz na O. jestem i nie piszę, ale podglądam.

Ewelina miło Cię widzieć, dziękuje za miłe słowo, fajnie, że się podoba mimo, ze to nie twój styl
L00zak 19:38, 13 wrz 2015

Mam prośbę, czy możecie na priv podesłać kontakt, www, szkółek prowadzących sprzedaż wysyłkową?
Będę wdzięczny