Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

mateuszmichn 23:37, 12 wrz 2015

No jeśli tak to super czekam hahaha
L00zak 23:46, 12 wrz 2015

mateuszmichn napisał(a)
No jeśli tak to super czekam hahaha

Ok, Ok, Ok, czekamy
AnnaCh 00:55, 13 wrz 2015

L00zak napisał(a)
No dobra full zestaw

Nie było mnie dziś, a właściwie wczoraj. Teraz noc, nadrabiam zaległości,a tu takie cuda
Brak mi słów... jak ja bym chciała taki sezonowy domek, najlepiej jeszcze gdzieś blisko gór, jakichkolwiek, ale zdecydowanie Tatry uwielbiam
Zazdroszczę, ale tak pozytywnie
A co do ogrzewania, to nie wiem ile Ty masz tam metrów, ale ja mam zamiast kominka taką "kozę z szybką" i powiem Ci, że daje radę Wystarczy na górze drzwi pootwierać i jest ciepło. To taka nasz alternatywa jakby prądu nie było i piec gazowy by nie działał. W zeszłym roku do późnej jesieni paliliśmy tylko wieczorami (bo mały Jaś nie rozumie, że nie można dotykać piecyka) i było ciepło
Pozdrawiam i też czekam na więcej
L00zak 07:07, 13 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Nie było mnie dziś, a właściwie wczoraj. Teraz noc, nadrabiam zaległości,a tu takie cuda
Brak mi słów... jak ja bym chciała taki sezonowy domek, najlepiej jeszcze gdzieś blisko gór, jakichkolwiek, ale zdecydowanie Tatry uwielbiam
Zazdroszczę, ale tak pozytywnie
A co do ogrzewania, to nie wiem ile Ty masz tam metrów, ale ja mam zamiast kominka taką "kozę z szybką" i powiem Ci, że daje radę Wystarczy na górze drzwi pootwierać i jest ciepło. To taka nasz alternatywa jakby prądu nie było i piec gazowy by nie działał. W zeszłym roku do późnej jesieni paliliśmy tylko wieczorami (bo mały Jaś nie rozumie, że nie można dotykać piecyka) i było ciepło
Pozdrawiam i też czekam na więcej

Aniu dziękuję, dokładnie koza będzie, stąd zobaczymy, czy da radę
Tak samo chcę zrobić otworzyć drzwi na górze i czekać czy podoła z nagrzaniem, w rezerwie mam małe grzejniki elektryczne zamontowane na górze
Filemon24 07:19, 13 wrz 2015

ogolnie nie podobają mi się drewniane domy ale twój jest na prawdę urodziwy
L00zak 07:35, 13 wrz 2015

Dziękuję, miło mi
amelia_b 07:43, 13 wrz 2015

Tarasy fajne
L00zak 07:45, 13 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Tarasy fajne

Fakt ten na parterze duży jest, a pod nimi są trzy tarasy zielone
Karol99 08:31, 13 wrz 2015

L00zak napisał(a)
No dobra full zestaw

Bosko
AnnaCh 09:41, 13 wrz 2015

L00zak napisał(a)
Aniu dziękuję, dokładnie koza będzie, stąd zobaczymy, czy da radę
Tak samo chcę zrobić otworzyć drzwi na górze i czekać czy podoła z nagrzaniem, w rezerwie mam małe grzejniki elektryczne zamontowane na górze

No u mnie ta kominko-koza jest tak w środku domu i jakby nie było prądu, to myślę, że z powodzeniem da radę Jak się schodzi z góry na dół, to po klatce schodowej czuć jak ciepło idzie do góry
No i jak dla mnie to taka koza bardziej grzeje niż kominek, który jest cały obudowany. Tutaj masz dużą powierzchnię grzewczą i do tego jeszcze rura grzeje