Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

iwonadm 22:10, 30 cze 2016

Bardzo ładnie u Ciebie kwitną kwiaty chyba ciut u ciebie pózniej za to dłużej będą cieszyć
MirellaB 00:38, 01 lip 2016

I jednak coś kupiłaś

Terenia przetacznik jest cudny, poluję na takie u mnie, ja je nazywam z dziobem jak rafa koralowa Wiesz jaka to odmiana?

Chore Annabell pamiętam. Super się wzięły. Moje nieco gorsze, ale też ładnie kwitną

Ale masz terenu do zagospodarowania. Podział na pokoje pamiętam miał być

Róże wszystkie mi się podobają

Anusia 05:58, 01 lip 2016

Masz jeszcze sporo miejsca do zagospodarowania. Annabel chwalę, piękne duże kwiaty.
ag_zie 11:21, 01 lip 2016

Moje hortki nn ale to chyba też Annabell i też kwitną. Vanilki nic nie pokazują ale one są tegoroczne i w dodatku bardzo mocno cięte były. Sundae Fraise mają już pączki (to takie mniejsze Vanilki) i też są z tego roku i mocno cięte.
A róże piękne są!
Jana 22:35, 01 lip 2016

przetacznik świetny takiego nie widziałam, hortki i róże pięknie się prezentują masz jeszcze sporo miejsca do zagospodarowania
olga80 08:43, 02 lip 2016

iwonadm napisał(a)
Bardzo ładnie u Ciebie kwitną kwiaty chyba ciut u ciebie pózniej za to dłużej będą cieszyć

tak kwitną później i jak widzę,że u Was już kwitną a u mnie nie to się denerwuję czy wszystko z nimi ok
olga80 08:48, 02 lip 2016

MirellaB napisał(a)
I jednak coś kupiłaś

Terenia przetacznik jest cudny, poluję na takie u mnie, ja je nazywam z dziobem jak rafa koralowa Wiesz jaka to odmiana?

Chore Annabell pamiętam. Super się wzięły. Moje nieco gorsze, ale też ładnie kwitną

Ale masz terenu do zagospodarowania. Podział na pokoje pamiętam miał być

Róże wszystkie mi się podobają

nie pamiętam niestety nazwy przetacznika

Anabell wzięły się za siebie jeden krzaczek tylko ma mniej kwiatów,ale myślę,że nadrobi jeszcze
Terenu u mnie nie brakuje ale czasu brakuje i moja zakrzepica ostanio daje się we znaki nie mogę sie forsować a nawet nie daję rady najlepiej leżeć z nogami do góry,ale i to częst nie pomaga we wtorek mam wizytę u lekarza mam nadzieje,że dostanę zastrzyki i i znowu będę mogła działać.
olga80 08:48, 02 lip 2016

Anusia napisał(a)
Masz jeszcze sporo miejsca do zagospodarowania. Annabel chwalę, piękne duże kwiaty.

oj mam mam
olga80 08:49, 02 lip 2016

ag_zie napisał(a)
Moje hortki nn ale to chyba też Annabell i też kwitną. Vanilki nic nie pokazują ale one są tegoroczne i w dodatku bardzo mocno cięte były. Sundae Fraise mają już pączki (to takie mniejsze Vanilki) i też są z tego roku i mocno cięte.
A róże piękne są!

muszę wpaść do Ciebie i popodziwiać Twoje hortki

Dziękuje w imieniu róż
olga80 08:52, 02 lip 2016

Jana napisał(a)
przetacznik świetny takiego nie widziałam, hortki i róże pięknie się prezentują masz jeszcze sporo miejsca do zagospodarowania

przetacznik też mnie zachwyciła
miejsca u mnie sporo tylko czasu na wszystko brak a i plan jest,że najpierw ogarniamy teren wokół domu a na to potrzeba czasu i pieniędzy druga część to iglaki,drzewa, trawy berberysy pewnie gdzieś wcisnę róże i hortki ale ma być mniej bylin