Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » U Agi - czyli słońce i piach

U Agi - czyli słońce i piach

ag_zie 21:44, 21 sty 2016

iwka napisał(a)
ja mam to samo, u mnie w mieście raptem trzy ogrodnicze, wybór słaby. Wyrwę się czasami właśnie w kierunku Warszawy, ale ceny wtedy wysokie, no ale jak się chce coś ładnego mieć to i trzeba zapłacić

Albo do Mirelli na zakupy jechać
zszywka 23:53, 21 sty 2016

U mnie też nie ma za wiele szkółek, ale asortyment mają fajny w szczególności jedna gdzie jak człowiek jedzie to nie wiadomo kiedy wróci
Kasya 23:58, 21 sty 2016

ag_zie napisał(a)

Jak na razie piesona nie mam ale syn coraz częściej mówi że chciałby psa
Ty masz fajnie - czytałam u Ciebie że masz duży wybór - zazdraszczam! U mnie nie dość że mało punktów to jeszcze warszawa blisko i ceny kosmiczne chyba na zakupy internetowe będę skazana :/

no co ty...kolo nas jest duzo szkolek
Makao_J 10:55, 22 sty 2016

Ja mam tylko dwie u siebie. Mniej jeżdżenia i szukania. Zawsze można poprosić o ściągnięcie jakiejś roślinki. Jak chcę odmiany to muszę przejechać 30 km do Pęchcina. Ale tam to już się jedzie po coś większego i z konkretnego.
Makao_J 13:51, 22 sty 2016

U Ciebie można ciekawych rzeczy się dowiedzieć. Już zapisałam środek na roztocza bo u mnie córcia ma na to alergię.
Jeśli chodzi o sosny to jest prosty sposób na ograniczanie ich wielkości. Co roku skracać przyrost. Nie tylko będą wolniej się rozrastać to jeszcze gęste będą.
ag_zie 17:19, 22 sty 2016

Kasya napisał(a)

no co ty...kolo nas jest duzo szkolek

to "oświeć" mnie kobieto!
W Żabieńcu są dwie, pod Konstancinem jest. W rejon Magdalenki się nie zapuszczam to i nie znam
A którą Ty polecasz?
ag_zie 17:19, 22 sty 2016

zszywka napisał(a)
U mnie też nie ma za wiele szkółek, ale asortyment mają fajny w szczególności jedna gdzie jak człowiek jedzie to nie wiadomo kiedy wróci

Jedna a wypasiona extra!
ag_zie 17:22, 22 sty 2016

Makao_J napisał(a)
Ja mam tylko dwie u siebie. Mniej jeżdżenia i szukania. Zawsze można poprosić o ściągnięcie jakiejś roślinki. Jak chcę odmiany to muszę przejechać 30 km do Pęchcina. Ale tam to już się jedzie po coś większego i z konkretnego.

Ja do tej pory rzadko takie zakupy robiłam ale mam nadzieję że Kasya mnie dobrze pokieruje "co i gdzie" jest
ag_zie 17:27, 22 sty 2016

Makao_J napisał(a)
U Ciebie można ciekawych rzeczy się dowiedzieć. Już zapisałam środek na roztocza bo u mnie córcia ma na to alergię.
Jeśli chodzi o sosny to jest prosty sposób na ograniczanie ich wielkości. Co roku skracać przyrost. Nie tylko będą wolniej się rozrastać to jeszcze gęste będą.

Środek już zastosowałam na razie młodszy syn nie choruje. Starszy właśnie coś przyniósł z przedszkola i ciekawa jestem co z młodszym będzie...

A jeśli chodzi o sosny to u Joanny czytałam że ona tak właśnie robi tylko to bardzo pracochłonne jest już przy większych drzewach... Ale u mnie mała będzie to i dam radę
Kasya 17:28, 22 sty 2016

juz ci napisalam pw