Basiu sama jestem zaskoczona bo gdzie Olsztyn a gdzie Buczkowice. No ale to zawsze miłe. W zeszłym tygodniu napisał do mnie jeszcze realizator programu ,,Busem przez polskie ogrody,,zapraszając do udziału
Kasiu oczywiście to bardzo cieszy jak podoba się to co robiszMyślę jednak że tu na O jest wiele piękniejszych ogrów wartych pokazania tylko że właściciele nie mają kont na stronach społecznościowych lub nie chcą z różnych powodów się publicznie prezentować. Każdy tutaj zasługuje na wyróżnienie
Sylwuś Wasz też bo tyle pracy co Wy wykonaliście to chyba niktDo mnie napisał pan Szostak ale można samemu się zgłosić i myślę że powinnaś sama się zgłosić do projektu ,,Busem przez polskie ogrody,,bo Wasz ogród jest wyjątkowy
Z powodu chorych zatok i tego kataklizmu nie pojechaliśmy.
A brak parkingów to już wina właścicieli wyciągu (tych poprzednich) i gminy... to chore by nie było gdzie postawić auta. Jak brak miejsc to powinne być parkingi poza miejscowością i dowóz busami. Tak się robi w cywilizowanym świecie. Aby pojeździć na nartach trzeba auto zostawiać na ulicy, zdezorganizować życie mieszkańcom jak i innym narciarzom.
Ze Szczyrku do Wisły droga przejezdna??
I gratki ...za artykuł .. Twoja bombonierka zasługuje na pochwały
Aniu myślę że przejezdna bo na Białym Krzyżu na stoku szusują
Dawno temu plan był że u nas będzie parking bo był na to teren wolny.Teraz też jest jeszcze ale ludzie już mądrzejsi i koszty byłyby duże. Nie wiem jednak czy to nie jedyne rozwiązanie bo w Szczyrku nie ma możliwości.