Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 13:25, 06 sty 2019

BASIA8 napisał(a)
Gosieńko fajnie że ogródeczek w mediach się pojawia - cieszy i raduje serducho
Buziaki zostawiam.

Basiu sama jestem zaskoczona bo gdzie Olsztyn a gdzie Buczkowice. No ale to zawsze miłe. W zeszłym tygodniu napisał do mnie jeszcze realizator programu ,,Busem przez polskie ogrody,,zapraszając do udziału
AgataM 13:33, 06 sty 2019

Gratuluję Gosieńko Cieszę się z Twoich ogrodowo medialnych sukcesów
sylwia_slomc... 13:48, 06 sty 2019

Gosiaczku przyjmijcie Oboje nasze Gratulacje i uścisków moc. W pełni zasługuje Wasz ogród by go pokazywać szerokiemu gronu
malgorzata_s... 13:49, 06 sty 2019

Katkak napisał(a)
Nooooo bomba, gratulacje Gosiaczku. Zasługujesz na wszelkie mozliwe nagrody i wyróżnienia, bo takie cudo jakie stworzyłaś nie łatwo znaleźć.

Kasiu oczywiście to bardzo cieszy jak podoba się to co robiszMyślę jednak że tu na O jest wiele piękniejszych ogrów wartych pokazania tylko że właściciele nie mają kont na stronach społecznościowych lub nie chcą z różnych powodów się publicznie prezentować. Każdy tutaj zasługuje na wyróżnienie
malgorzata_s... 13:52, 06 sty 2019

AgataM napisał(a)
Gratuluję Gosieńko Cieszę się z Twoich ogrodowo medialnych sukcesów

Agatko mnie cieszą te ogrodowe bardziejMedialne to duże słowo ale ktoś prosi to nie odmawiam. Ktoś może skorzysta,coś podpatrzyły
malgorzata_s... 13:56, 06 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Gosiaczku przyjmijcie Oboje nasze Gratulacje i uścisków moc. W pełni zasługuje Wasz ogród by go pokazywać szerokiemu gronu

Sylwuś Wasz też bo tyle pracy co Wy wykonaliście to chyba niktDo mnie napisał pan Szostak ale można samemu się zgłosić i myślę że powinnaś sama się zgłosić do projektu ,,Busem przez polskie ogrody,,bo Wasz ogród jest wyjątkowy
malgorzata_s... 14:08, 06 sty 2019

Wejście mi dzisiaj sople wystroiły kp
BASIA8 14:32, 06 sty 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Basiu sama jestem zaskoczona bo gdzie Olsztyn a gdzie Buczkowice. No ale to zawsze miłe. W zeszłym tygodniu napisał do mnie jeszcze realizator programu ,,Busem przez polskie ogrody,,zapraszając do udziału

Super Gosieńko
Mala_Mi 15:24, 06 sty 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)

W Szczyrku śniegu nie zabraknie nie bój się. Tylko że obecnie nie radzą sobie z odśnieżaniem. Wczoraj korek kilka kilometrów był.U mnie rondo stało i wydostać się gdziekolwiek był problem. Stoki i wyciągi fajne zrobili ale miasto ciasne i parkingów za mało.Burmistrz wczoraj ogłosił stan wyjątkowy bo nawet karetki i straż pożarna nie mogły dojechać.Jolu mam nadzieję na spotkanie w takim razie

Z powodu chorych zatok i tego kataklizmu nie pojechaliśmy.
A brak parkingów to już wina właścicieli wyciągu (tych poprzednich) i gminy... to chore by nie było gdzie postawić auta. Jak brak miejsc to powinne być parkingi poza miejscowością i dowóz busami. Tak się robi w cywilizowanym świecie. Aby pojeździć na nartach trzeba auto zostawiać na ulicy, zdezorganizować życie mieszkańcom jak i innym narciarzom.

Ze Szczyrku do Wisły droga przejezdna??

I gratki ...za artykuł .. Twoja bombonierka zasługuje na pochwały
malgorzata_s... 16:05, 06 sty 2019

Mala_Mi napisał(a)

Z powodu chorych zatok i tego kataklizmu nie pojechaliśmy.
A brak parkingów to już wina właścicieli wyciągu (tych poprzednich) i gminy... to chore by nie było gdzie postawić auta. Jak brak miejsc to powinne być parkingi poza miejscowością i dowóz busami. Tak się robi w cywilizowanym świecie. Aby pojeździć na nartach trzeba auto zostawiać na ulicy, zdezorganizować życie mieszkańcom jak i innym narciarzom.

Ze Szczyrku do Wisły droga przejezdna??

I gratki ...za artykuł .. Twoja bombonierka zasługuje na pochwały

Aniu myślę że przejezdna bo na Białym Krzyżu na stoku szusują
Dawno temu plan był że u nas będzie parking bo był na to teren wolny.Teraz też jest jeszcze ale ludzie już mądrzejsi i koszty byłyby duże. Nie wiem jednak czy to nie jedyne rozwiązanie bo w Szczyrku nie ma możliwości.