Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Osiedlowy ogródek

Osiedlowy ogródek

Marcin89 09:42, 23 lis 2025

Wcale się nie dziwię, że na raty sadzone. Na raz takiej ilości nikt by nie dał rady
Kokesz 11:19, 23 lis 2025

Marcin89 napisał(a)
Wcale się nie dziwię, że na raty sadzone. Na raz takiej ilości nikt by nie dał rady

To fakt, rozłożyło mi się to sadzenie na dwa miesiące bo w piątek ostatnia partia poszła do gruntu. I dobrze bo zimno teraz i byłby problem ze zmarzniętą ziemią i łapkami
Sadziło mi się szybko bo po kilkadziesiąt cebul w jeden dołek
Narsilia 14:54, 23 lis 2025

No ilość powalająca ,szacunek naprawdę , ja w tamtym roku trochę sadziłam , ale chcę przeczekać żeby zobaczyć ile przetrwa do kolejnej wiosny , proszę pamiętaj żeby pokazać ten piękny pokaż wiosna
Kokesz 19:15, 23 lis 2025

Narsilia napisał(a)
No ilość powalająca ,szacunek naprawdę , ja w tamtym roku trochę sadziłam , ale chcę przeczekać żeby zobaczyć ile przetrwa do kolejnej wiosny , proszę pamiętaj żeby pokazać ten piękny pokaż wiosna

Hehe dopiero jak zrobiłam ten spis to do mnie ta ilość dotarła
Cenowo nie podsumuje chociaż wszystko na wyprzedażach kupowałam Moje ostatnie wielkie sadzenie to było z 6, 7 lat temu ok 1500 szt cebul tulipanów
Było pięknie ale wykopywanie mnie dobijało. Jak zostawiłam w gruncie to było ich co roku coraz mniej. Pewnie wina mojej ciężkiej ziemi i samych odmian wyfikanych też

2018r.