Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

21:38, 19 lut 2016
Kasya napisał(a)

jest jeszcze taka piekna roza natasha richardson, niedawno sobie o niej przypomnialam

te mam dwie ...zachwyca ..tak samo jak Queen of Sweden
anna_t 21:41, 19 lut 2016

Kasya napisał(a)

no trzeba sadzic tak zeby te wieksze rzucaly cien do sasiadow a mniejsze to duzo cienie nie narobią

czyli co jak nabliżej ogrodzenia pewnie?
Kasia a dosadziłabyś tu jeszcze jakieś drzewo?

nie wyszlo mi trochę ale nasadzenia sa symetryczne.
jako tło serby, w środku 4 szt rododendron peter tigersted bialy i na froncie kulki tuja danica
anna_t 21:42, 19 lut 2016

Bogdzia napisał(a)

Najlepsza rada jaką słyszałam

Ania gdzie zamawiałas róże?

na floribundzie glównie i rosaplant
anna_t 21:44, 19 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
no drzewa to inna bajka jeszcze sie pocacakasz bo stresiol na plecach czuc ???? czy aby napewno te .....zycze Ci pewnych wyborow))

Jola, Jola, Jola Ty mi tu nie życz tylko podpowiadaj kochana! bo też trochę tego masz
anna_t 21:48, 19 lut 2016

eee_taam napisał(a)

te mam dwie ...zachwyca ..tak samo jak Queen of Sweden

powtarzają kwitnienie? bierze je jakieś choróbsko?
bo Ty Justyna nie doczytałaś pewnie a ja zielona d... jestem z róż a zamówienie strzeliłam jakbym pojęcie o tym miała
a teraz ostatnio to juz nawet obeliski do róż zaplanowałam, dzisiaj z teściem o tym gadałam, zrobi
21:49, 19 lut 2016
tuja danika i Rh to chyba słaby duet

oj dużo dylematów u ciebie

a serby jak maja za żywopłot robić? to przed nimi sadziłabym liściaste drzewa o czerwonych i żółtych liściach
anna_t 21:52, 19 lut 2016

tak serby jako żywoplot. a co byś zmieniła? wywalić kulki?
21:53, 19 lut 2016
anna_t napisał(a)

powtarzają kwitnienie? bierze je jakieś choróbsko?
bo Ty Justyna nie doczytałaś pewnie a ja zielona d... jestem z róż a zamówienie strzeliłam jakbym pojęcie o tym miała
a teraz ostatnio to juz nawet obeliski do róż zaplanowałam, dzisiaj z teściem o tym gadałam, zrobi

kurcze .....anuluj to zamówienie .... nie szalej po 10 szt jednej ..chyba ze masz park

PS myslę ze kazda róża jest dobra ...bo jak sie u ciebie nie sprawdzi to w 3 sezonie wywalisz

Karol99 21:55, 19 lut 2016

Imponujące zamówienie.
22:00, 19 lut 2016
ten serb przed studnia jest bez sensu ...zaraz przy serbach sadziłabym RH - ale wybierz z tych duzych co rosną do 3m ...Bogdzia ci doradzi które warto.

Na 8 m rabaty za mało roślin ....u mnie sa rabaty na 3-4 m szerokie ..bedzie ci trudno to ogarnąć i dobrze zaplanować ... musisz przystopować ...nic nie zamawiaj nie kupuj jak nie przemyślisz nasadzeń

Iwonka tez może ci pomoże zawołaj ją ..ona ma fajne pomysły https://www.ogrodowisko.pl/watek/4579-ogrodek-iwony?page=1228

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies