Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

jankosia 22:06, 19 lut 2016

Pamiętam tą różę Natashkę Jak byłyśmy u Anitki w Piotrkowie to była nr jeden albo dwa u niej, a róż ma dziewczyna że cho cho i jeszcze trochę. Warta uwagi na pewno
anna_t 22:09, 19 lut 2016

eee_taam napisał(a)

kurcze .....anuluj to zamówienie .... nie szalej po 10 szt jednej ..chyba ze masz park

PS myslę ze kazda róża jest dobra ...bo jak sie u ciebie nie sprawdzi to w 3 sezonie wywalisz

spoko jak się nie wykorzysta to się rozda czy wymieni, tanie były
anna_t 22:10, 19 lut 2016

Karol99 napisał(a)
Imponujące zamówienie.

dzięki oby efekt był imponujący
anna_t 22:14, 19 lut 2016

eee_taam napisał(a)
ten serb przed studnia jest bez sensu ...zaraz przy serbach sadziłabym RH - ale wybierz z tych duzych co rosną do 3m ...Bogdzia ci doradzi które warto.

Na 8 m rabaty za mało roślin ....u mnie sa rabaty na 3-4 m szerokie ..bedzie ci trudno to ogarnąć i dobrze zaplanować ... musisz przystopować ...nic nie zamawiaj nie kupuj jak nie przemyślisz nasadzeń

Iwonka tez może ci pomoże zawołaj ją ..ona ma fajne pomysły https://www.ogrodowisko.pl/watek/4579-ogrodek-iwony?page=1228

ale ten serb przed studnią ma ją zasłonić...bo takto taka luka w tle by była..a rodki juz mam wsadzone, peter tigersted kupowany z Bogdzią
to co narysowałam to wszystko już tam rosnie, mogę ewentualnie coś przesadzić..
a jakie drzewo tam dać?i gdzie?
anna_t 22:15, 19 lut 2016

jankosia napisał(a)
Pamiętam tą różę Natashkę Jak byłyśmy u Anitki w Piotrkowie to była nr jeden albo dwa u niej, a róż ma dziewczyna że cho cho i jeszcze trochę. Warta uwagi na pewno

zapisuję na listę jak tylko te dotychczasowe mnie polubią to następne będę kupować
lojalna_ 22:23, 19 lut 2016

no u mnie duzo hahah ale tylko dwa gatunki :0000))
22:25, 19 lut 2016
a to jak z Bogdzia to ok ...a jak juz posadzone to zrób aktualne zdjęcie rabaty

znaczy jesli coś poddajesz analizie to wklejaj co jakiś czas kompletny materiał (aktualne zdjecia szkice plany ) bo nie możliwe jest cały watek przegladać i szukać

jestes na takim fajnym etapie ze możesz z pomocą tego forum mieć super ogród ...ale nie szalej.... powoli ...a najlepiej poszukaj tego co ci się podaba i kopiuj
anna_t 22:36, 19 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
no u mnie duzo hahah ale tylko dwa gatunki :0000))

serio? masz tylko platany i buki?
anna_t 22:43, 19 lut 2016

eee_taam napisał(a)
a to jak z Bogdzia to ok ...a jak juz posadzone to zrób aktualne zdjęcie rabaty

znaczy jesli coś poddajesz analizie to wklejaj co jakiś czas kompletny materiał (aktualne zdjecia szkice plany ) bo nie możliwe jest cały watek przegladać i szukać

jestes na takim fajnym etapie ze możesz z pomocą tego forum mieć super ogród ...ale nie szalej.... powoli ...a najlepiej poszukaj tego co ci się podaba i kopiuj

nie bardzo jest co pokazywać bo wszystko maleńkie
tak było jeszcze przed wsadzeniem rodkow i juz rozumiesz czemu tyle serbów jako tło
taki projekcik z pewnego programu

a tutaj moje mini roslinki

jutro zrobię fotki całej rabaty
anna_t 22:47, 19 lut 2016

i rysunek dla przypomnienia