Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Filemon24 08:46, 21 lut 2016

eee_taam napisał(a)

gdzies utkasz ...albo pomału ususzysz ...sezon dwa porosną a poetem "zdechną bo pies np. obsika" napewno okoliczności ci będą sprzyjać

popełniłaś właśnie podstawowy błąd ogrodnika amatora ...kupiłaś żeby kupić ...bez planu ...tak samo zamówiłaś róże żeby zamówić ...bez planu ....potrzebujesz solidnego projektu ....i wprowadż sobie zakaz kupowania roślin ....kupisz jak będziesz wiedzieć co potrzebujesz i gdzie masz posadzić

to teraz ma się bić w piersi i dręczyć myślą że kupiła? są i trzeba je moim zdaniem wkomponować w dodatku to są ładne rośliny tragedii nie ma
anna_t 09:36, 21 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Ok U mnie podlinkowane były targi ogrodnicze w kwietniu.

w Łodzi?
anna_t 09:42, 21 lut 2016

eee_taam napisał(a)

gdzies utkasz ...albo pomału ususzysz ...sezon dwa porosną a poetem "zdechną bo pies np. obsika" napewno okoliczności ci będą sprzyjać

popełniłaś właśnie podstawowy błąd ogrodnika amatora ...kupiłaś żeby kupić ...bez planu ...tak samo zamówiłaś róże żeby zamówić ...bez planu ....potrzebujesz solidnego projektu ....i wprowadż sobie zakaz kupowania roślin ....kupisz jak będziesz wiedzieć co potrzebujesz i gdzie masz posadzić

akurat jesli chodzi o róże to się nie zgodzę. miejsce na różanke jest zaplanowane a i same róże dobierałam przy pomocy Ewika, same twardzielki raczej
te środkowe rabaty co prawda wyszły później i pomysł aby tam ulokować pnące na obeliskach ale moim zdaniem to ładnie zagra.
Masz rację w temacie tujek danica, zasugerowałm się ogrodem Borbetki bo jako jeden z pierwszych oglądałam, zobacz u niej piekne są te kulki. teraz poprostu je gdzieś indziej wkomponuję..poprostu :/
i juz nic nie kupuję, no ewentualnie lawendę, kocimiętkę czy resztę towarzystwa do róż jakie mi tu zaproponowano poza tym nic!
ag_zie 09:42, 21 lut 2016

anna_t napisał(a)

mówię ci Aga podkarmić to ja umiem

to może na wakacje przywiozę Ci mojego starszego synka chudzinka! Młodszy zaraz go dogoni
anna_t 09:43, 21 lut 2016

jazzy napisał(a)

Puszczali w tamtym roku jakoś

w tamtym roku to ja w ciążowych tematach siedziałam
anna_t 09:44, 21 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Ja też na Domo te programy oglądam i jeszcze Kupmy sobie wyspę, Domy nad morzem, Ucieczka na wieś - fantastyczne - polecam

ja tylko homestaging jeszcze, z Wieśka lubię sie pośmiać
anna_t 09:45, 21 lut 2016

popcorn napisał(a)
Ale galopujesz z wątkiem!

bo się Karolina Iwona do mnie dołączyła i sie okazało że ja u niezły bigos zrobiłam btw ten kulinarny wychodzi mi zajebiaszczy
anna_t 09:47, 21 lut 2016

Filemon24 napisał(a)

Też tego nie rozumiem, rodki nie reprezentacyjne??? jak dla mnie to jedne z najpiękniejszych roślin jak będziesz o nie dbać to na prawdę będzie pięknie!

Filemon24 napisał(a)

to teraz ma się bić w piersi i dręczyć myślą że kupiła? są i trzeba je moim zdaniem wkomponować w dodatku to są ładne rośliny tragedii nie ma

kurcze będzie dobrze nie?
skoro jesteś to pewnie kawkę pijesz? ja też
anna_t 09:50, 21 lut 2016

ag_zie napisał(a)

to może na wakacje przywiozę Ci mojego starszego synka chudzinka! Młodszy zaraz go dogoni

zapraszam, basen planujemy w wakacje mój em jak go poznałam..eh kiedy to..8 czy 9 lat temu też byl patyczek a teraz za bramkarza mógłby dorabiać ale nie już go męczę żeby na basen poszedł, dla zdrowia chociaż
Gardener27 09:50, 21 lut 2016

anna_t napisał(a)
uciekam na kanapę oglądać https://www.youtube.com/watch?v=QmdMzMV9160
do jutra

Uwielbiam ogrodnictwo widziane oczyma Alana Też często oglądam