Ania

Wracając do uwag Justyny to może warto przemyśleć to co pisze?

Jeśli chodzi o tą problematyczną rabatę z rh może należałoby wsadzić świerki serbskie w jednej linii przed drewutnią tak żeby i ta studzienka była z tyłu czyli miałabyś szersze przejście do drewutni i śmietnika ... ile świerków masz posadzonych w szpalerze? 7szt? Jaka byłaby wtedy odległość od serbów do posadzonych już rodków? Z tyłu za RH aż prosi się coś jaśniejszego posadzić ... ja będę miała u siebie na pewno miscanta Variegatus ... chociaż świetnie rozświetliłby tą rabatę dereń Ivory Halo, który ślicznie wygląda również jesienią, zimą i wczesną wiosną. Nie wiem jak duża jest odległość między świerkami a rh ... może tam zmieściłoby się i drzewo ale jeśli juz to jedna sztuka jakiś wyjątkowy okaz

I faktycznie daniki to może już za dużo zieleni na jednej rabacie ... przecież takie danici możesz wykorzystać właśnie z tyłu tej rabaty gdzieś przy tej drewutni ... tam tez mogłabyś zrobić sobie kompostownik bo to bardzo fajna sprawa ... ogród nie tylko powinien być piękny ale właśnie zdrowy

Przed rh może dobre byłyby wrzosy z wrzoścami ... moje wrzosy nawet zimą cuuudnie wyglądają ... przy kostce taka jaśniutka zieleń dobrze się sprawdzi a pomiędzy krokusy, tulipany a w rh czosnki ... ale to już na przyszły sezon

Przeprasza, że Ci taki elaborat zapodałam ale takie tu trochę zgrzyty wystąpiły ... wszystko da się jakoś rozwiązać ... czasami potrzeba czasu ... czasami trzeba sobie dać dzień dwa przerwy ... poinspirować się w ciszy ... pokontemplować i znowu wrócić do tematu ... moim zdaniem krytyka jest dobra ... bo stopuje ... zmusza do myślenia ... uczy pokory ...
Nawymądrzałam się

przepraszam ... ja też trochę przeziębiona ... nie poszłam do kościoła i leżę w łóżku