postanowiłam powtórzyć sciankę z grabu taka jak mi Iwona zaplanowała na froncie równiez tutaj
zamiast tych tujek sunkist, co ja mam z nimi zrobić? będą gdzies pasować?jedna mogłabym posadzic przy wschodniej stronie zasłaniajac sznurki na pranie a reszta?pasuje gdzies tutaj jak będą róże?może przy rynnie?
dzięki zrobię tak, takie 2m pręty a w środku w poziomie też parę poprzeczek na różnych wysokościach. też masz wbite w ziemię obeliski?bo one chyba nie wbite to mogłyby wywracać się na wietrze?
Aniu a gdzie chciałaś cisy? Tutaj też by były dobre, tym bardziej że graby gubią listki, a tam masz żwirek. Ja przy siatce sadzę i nawet listków sprzątać nie będę bo w ziemię pójdą. Tylko na podwórku sobie funduję żwir generalnie pod kasztanowcem, więc będą kląć i zasuwać ze szczotką. Ale to mój świadomy wybór, bo kostki nie lubię.
cis jest w projekcie lub grab. a wolę graba bo szybciej efekt będę mieć i podoba mi sie bardziej...nie pomyślałam o tych listkach na żwirze..hmm...moze te 2,5m jakoś dam radę zbierać??