Podglądam dziś z telefonu, M film ogląda.
Ostatnie dni jakoś uciekły mi czasowo. Powrót do pracy po feriach, dodatkowe obowiązki.
Muszę zobaczyć, co tu się dzieje przez te dwa dni
przejrzałam watek, kawał roboty zrobione..
muszę pogadać z em, zrobić kosztorys i może..u mnie to by pasowało z palisadek zrobić zeby tak jak taras było
taki okres Mirella bo sklepy sprzedaż zaczęły, zaraz ucichnie a potem pewnie w czerwcu szaleństwo będzie
summer song to nie moje kolory, za pomarańczowa. ja robię różankę biało-różowo-purpurową z bylinami różowo-fioletowymi i trawami
mój teść i szwagierka są nauczycielami to wiem jak to jest, tylko ze oni pracują w takich szkołach ze ferii nie mają, non stop grajdołek..
a u mnie Iwonko chwila z rózami znowu bo Renata rozark zamawia i zastanawiam się czy nie domowić z nią choć jednej
a poza tym dumam gdzie brzozową zrobić, pamiętasz?jazzy zaproponowała po prawo od altany
i jak tak sobie myslę to chyba to dobre miejsce, w tle serby wiec brzozki by rozjasiły ten zakątek. zastanawiałam się tylko czy doorenbosy ktore rosna do 10m t nie za duże drzewa na tak mały ogrod, 12m jest do tarasu?
ale w sumie grujeczniki tez bym chciała mieć a one 12m rosną..wybieramy sie z dziewczynami z grupy łodzkiej do Rogowa to moze tam na zywo zobaczę te drzewa i podejmę ostateczną decyzję
poza tym po lewo od altany zostawie chyba ten róg na ognisko a może w przyszłości wgłębnik jak em się przyzwyczai do tej mysli..
wiem strofowalaś mnie żebym najpierw zrobiła to co mam zaplanowane a potem resztę ale lubię być na forum to jak tu nie pitolić?
no niewiem czy ich nie opatentuje żarcik
jeśli tylko uznasz że cokolwiek u mnie nadaję się do skopiowania to się nie krępuj
ooo to wejdziesz w róże pnące..to powiem Ci ze obok mnie w szkółce jest taka promocja że kupujesz 10szt róż jednego gatunku po 2zł!!! ja zamówiłam właśnie pnącą louis odier
aż żal nie skorzystać
jak chcesz to Ci moge zamówić, są jeszcze inne róże w ofercie.tylko ze po 10szt trzeba brać ale może się z kimś zmówisz
Ale na rabacie 1 też masz w plecach serby?
Bo może jednak daf brzozy na 1 i troszkę z nimi wejść na 3? A wgłębnik i ognisko sobie zaplanujesz po prawej stronie ?