dzięki Iwona, czyli gracek
biorąc pod uwage wszystkie Twoje uwagi i spostrzezenia wymysliłam jeszcze cos takiego
tylko niewiem gdzie baronesse dać...............
werbene wrzuciłabym w gracki, gipsówka moze lepiej wokoł MT bo odbijać ładnie bedzie od rózowych róż?stipy i rozpleniaca cos jak u ciebie na planiku
zaraz moze wrzuce te wypełniacze
uwaga:cały czas rabata jest spłycona o metr, tam jako tło gracki
Dzieje sie u Ciebie , ja baroneske dałabym koło Tereski, to jest naprawde fajna sprawdzona para , a Princess Alexandrę do MW . Ice Dance , przynajmniej u mnie na mocnym słońcu sie przypalała
Hej Aniu, jestem Ładny plan, powtarzajace się trojkaciki fajne. Najmniej podoba mi się tam Hanne. Po posadzeniu okaże się, jak wszystko kolorystycznie pasuje. Np. moja LO jest ciemniejsza niż na zdjęciach w necie. Wg mnie kolor róż zależy tez od podloza, na którym rośnie. Bylin będzie więcej niż jest narysowane? Miskanty się bardzo rozrastają na szerokość. Moja znajoma ma miskanty, które maja metr średnicy. Trudno się je dzieli. Ładne są mimo to Jeszcze jutro sobie popatrzę na ten plan. Rozanka przy tarasie wg mnie to super pomysł
Ewa dzieki za te połączenia, jutro je uwzględnię w planie.
sprobuję z ice dance, najwyżej ją przesadzę na front gdzie docelowo ma być.
a co sadzisz o hanne?troche od czapy czy gdzie ją dać?
edit:
spojrzałam szybko na ostatni mój plan. to myslisz zeby zamienić baronesse z princessa miejscami?
ale czy wtedy liatria mi baronessy nie zasloni a princeska pashminy?