wstydzę się..
bo ja właśnie podobnie jak ty bedę ja zasypywać grubo kompostem ale teraz wysypuje trawe zeby chwastów było jak najmniej i nie wyglada ona zbyt ciekawie..
potrzebuję własnie wypełniaczy, myślałam przed spotkaniem u Nikity do tej szkółki kolo niej podjechać. Twoja szałwia jest super
Ja mam tylko 3 sztuki i je na razie tylko gnojówką potraktowałam a przy sadzeniu dostały banany i jakieś dedykowane witaminki. I na razie nic się im nie dzieje - aż mnie to dziwi
faaajnie
jak już będzie gotowy to od razu lecę do Ciebie sie pochwalić
na tą chwile brakuje jeszcze jednej ścianki, drabiny i myślimy jeszcze o siatce z lin na góre i linie jako "barierka" na tą pustą ścianę. pomysłów jest sporo, kombinujemy jeszcze
Wiesz że mi w zeszłym roku jedna róża też tak gubiła paczki ,Larisska
Ale nie pamiętam czy coś robiłam i co to było .....
A TY doszłaś juz co im wtedy dolega ?
Hehehe tez mnie to dziś spotkało...
Pytalas u Małej Mi co wybrać kocimiętkę, szałwię czy lawendę. U mnie Kocimiętka właśnie kończy kwitnienie a szałwia i lawenda są w pełni kwitnienia. U mnie kocimiętkę ładnie powtarza, szałwia słabiej lawendę mam pierwszy rok to sie nie wypowiadam
Skup sie na likwidowaniu mrówek to one bronią mszyc przed "wrogami" a nawet mozna pokusić sieci stwierdzenie ze je hodują