Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

karolina_rg 07:15, 25 sie 2016

anna_t napisał(a)

ile?? czyś Ty oszalała?!
ja po półtora roku już zaczynam kręćka dostawać i chociaż poszlajać sie po galerii jade żeby na ludzi mojego wzrostu popatrzeć

mówisz że coś ze mną nie tak?
no to na bank już mam mleko zamiast mózgu!!
ale i tak się już czuję momentami

jedyny kontakt z innymi ludźmi to jak pojadę do tesco na zakupy, oczywiście z całą moją ekipą krasnali...

wdech
wydech
jeszcze 3 lata
wdech
wydech
Filemon24 07:30, 25 sie 2016

anna_t napisał(a)

moim też bo ładne sadzonki mają,zazwyczaj przez net tanio i marnie a oni trzymają poziom.
też patrzyłam na overdam tylko mi akurat na wyższym zalezało

ja overdam kupiłam bo tylko taki mieli i w jakiej cenie super po 5 zł kupiłam, czytałam ostatnio, że Danusia nie lubi trzcinników troche mnie to zdziwiło bo takie ładne roślink

tak w bylinowym jak mi się roślinka nie zgadzała to od razu mi wysłali zgodną odmianową a tamtą kazali zostawić dla siebie
AgataP 09:11, 25 sie 2016

Bogdzia napisał(a)

Chodzi tylko o zdjecie jedzenia, usuń bo ludzie padną ze smiechu .

Bożenko, Kochana, ciasto było pyyysszne, wsunęłam 3 kawałki, Zośka też zjadła całe i uwierz mi długo by nie postało u mnie w domu
I przyjeżdżając do Ciebie wcale się nie spodziewam ciasta na stole, przyjeżdżam do Was i Waszego ogrodu, woda w szklance też wystarczy.
Buziaki za gościnę.

AnnaCh 09:27, 25 sie 2016

Ciasto super Aż mi ślinka pociekła
Łupy znowu przytargałaś? Dzięki za odpowiedź o serbach, ale już sama nie wiem czy je chce czy nie
kasja83 11:21, 25 sie 2016

anna_t napisał(a)

wiesz planowac mozesz całą zimę a cebule posadzić trzeba więc oczywiscie sie nie liczy

Też uważam, że się nie liczy...
kasja83 11:23, 25 sie 2016

karolina_rg napisał(a)

a to co ja mam zamiast mózgu?????
bo w domu z dziećmi siedzę już 5 lat

Podziwiam i to bardzo!Ja wytrzymałam za każdym razem po 10 mcy-ale to wiadomo-miałam możliwości opieki zastępczej.
ewa004 12:30, 25 sie 2016

wesolutko tu
karolina_rg 13:26, 25 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Podziwiam i to bardzo!Ja wytrzymałam za każdym razem po 10 mcy-ale to wiadomo-miałam możliwości opieki zastępczej.

i otóż to!
ja nie mam takiej możliwości komfortowej
ale jeszcze trochę, 3 lata szybko zlecą przecież... to już mniej niż do tej pory
anna_t 14:10, 25 sie 2016

Bożenko nic nie usuwam, zobacz jak wszystkim ślinka cieknie nie spodziewałam się wczoraj takiego przyjęcia..było bardzo miło uwielbiam z Wami rozmawiać, według mnie masz wiedzę większa niz nie jeden ogrodnik po studiach ! pozdrawiam serdecznie i ściskam

Karolina ja też Cię podziwiam...serio! nie ma w Twojej okolicy źlobków, przedszkoli?? klubików dziecka niewiem...

AniaCh przytargałam nie łączy mi się komp z telefonem i nie moge zgrac fotek ale część juz posadzona, zrobię popoludniu nowe fotki i może uda się wrzucić............
karolina_rg 14:45, 25 sie 2016

* przedszkole jest - więc Kwiatuszek za 3 lata rozpocznie swoją przygodę w nim do tej pory muszę być z nią w domu
* żłobek jest ale w mieście - a to mnie nie ratuje, bo nie jest dla dzieci ze wsi, tylko dla tych co mieszkają w mieście
* klubików żadnych nie ma

ale jak chciało się mieć dzieci to teraz trzeba na dupie siedzieć i nie marudzić