Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

iwka 09:41, 08 gru 2016

anna_t napisał(a)
dziewczyny wystygło trochę i... nie smakuje mi :/ jednak dynia i ser to nie moja bajka grrr...
hihi tak coś czułam, od razu połączenie smaków mi nie podpasowało kiedyś robiłam takie ciasto z dynią, ucierane chyba, smak przepyszny ale za każdym razem zakalec wychodził. Nie umiem ciasta z dynią robić.
UrsaMaior 09:47, 08 gru 2016

Wy to dobre jesteście, dziewczyny. Ja robię tylko herbatę Aa i rosół jeszcze! Resztę małżonek ogarnia
Kasya 12:42, 08 gru 2016

UrsaMaior napisał(a)
Wy to dobre jesteście, dziewczyny. Ja robię tylko herbatę Aa i rosół jeszcze! Resztę małżonek ogarnia

ty wez schowaj dobrze tego swojego eMa bo ci go jeszcze ktos ukradnie
makadamia 12:44, 08 gru 2016

Najlepiej pod pierzynę
UrsaMaior 13:25, 08 gru 2016

Kasya napisał(a)

Heheheh wcale bym się nie zdziwiła A jaki chleb piecze!
Bogdzia 18:21, 08 gru 2016

Dostalam pozwolenie na wyciecie tego świerka o którym mówilas, pójdzie pod siekierę.
anna_t 20:24, 08 gru 2016

Kasya napisał(a)

nie narzekaj tylko wstaw do lodowki do jutra

tak zrobiłam i rzeczywiście lepsze
Makao_J napisał(a)
Ale trafiłam. Dyniowy sernik? No nie wiem. Ja chyba nie zaryzykuję. Robiłam kiedyś babkę dyniową to było ok ale sernik?

nie mówię Ci nie ma tragedii, cieply taki sredni ale zimny bardziej zwarty spoko, dyni nie czuć. kolor tylko dała

MirellaB napisał(a)
Aniu wygląda bardzo ładnie, ale jak przeczytałam, że to dniowe to nie dla mnie

Fajny dzisiaj miks czekolad kupiłam, a jakie pyszne mniammmmm Będzie jako dodatek do prezentów

nie lubisz dyni? nie czuć jej, serio ja znowu czekolady w duzej ilosci nie lubię..mam jakąś schize z tyłu glowy że przytyje :/ przed urodzeniem dzieci to wogóle słodyczy nie jadłam. jak to mawiał wujo: ze słodyczy tylko bimber
AniMa napisał(a)

Hahaha Kochana jesteś za szczerość dobrze, że piszesz, bo już przepis skopiowany i myślałam, że chociaż jeden sernik polubię....
Ale na chałkę i brownie zostawiam

powiem tak, specjalnie dla tego sernika dyni nie kupię ale jak znowu mi zostanie pół po dyniowej to zrobię chyba że odkryje coś ciekawszego z dyni..?
AgataP napisał(a)

No to się narobiłaś i nie jesteś zadowolona... nie dobrze. Na pocieszenie napiszę że ja nigdy nie robiłam sernika i może czas to zmienić... zainspirowałaś mnie... może na święta myknę

myknij ja w niedzielę jabłecznik Iwki będę robić
iwka napisał(a)
hihi tak coś czułam, od razu połączenie smaków mi nie podpasowało kiedyś robiłam takie ciasto z dynią, ucierane chyba, smak przepyszny ale za każdym razem zakalec wychodził. Nie umiem ciasta z dynią robić.

ucierane to z marchewki pamietam robiłam..no napewno trzeba dynię lubić, jest specyficzna ale akurat w tym serniku jak się dobrze ściął to jej nie czuć
anna_t 20:27, 08 gru 2016

UrsaMaior napisał(a)

Kasya napisał(a)

makadamia napisał(a)
Najlepiej pod pierzynę

Iza trudno się z Kasią i Asią nie zgodzić czlowiek orkiestra jeszcze niech do sąsiadów sie nauczy celnie strzelać
anna_t 20:27, 08 gru 2016

Bogdzia napisał(a)
Dostalam pozwolenie na wyciecie tego świerka o którym mówilas, pójdzie pod siekierę.

super! to kiedy akcja?
UrsaMaior 20:28, 08 gru 2016

Anka hahaha oparskałam komputer Może mu flintę pod choinkę sprawić, co?