Te co widać to rosną chyba po jednej sadzonce - one może nie tyle są smuklejsze co... wyższe jak rozkwitną to chyba zajmą tyle miejsca co deep blue czy inne niższe - tylko pół metra wyżej
Kobieta emancypowana Ja gotuję, o ile liczy się ugotowanie makaronu do spaghetii Jak pierwszy raz (i ostatni zarazem ) u siebie smażyłem mięso to dwa dni capiło dymem w mieszkaniu
Caradonnę najlepiej w drugim, w nogi trawy albo żurawki A te niskie jak Deep blue w pierwszym rzędzie
Nie musi mieć jakoś wyznaczonej miejscówy, najlepiej wsadzić ją w dziurę pomiędzy czymś, bo i tak się przebije U mnie miała się wybijać z rozplenicy, których mam całe dwie sztuki na tej rabacie - jak widać porosły w tym roku ogromne, bo carexy są bardziej widoczne
Nikogo nie pominąłem? Jak coś to reklamację rozpatruję w ciągu 5 dni roboczych
Koniec przerwy, wracam do rozważania o tym jak przestrzeń publiczna może przeciwstawiać się zjawiskom marginalizacji i izolacji i czy dlatego coś jest piękne że się podoba, czy dlatego się podoba że jest piękne Jak będzie mi odwalać w sobotę to tylko i wyłącznie do tego filozofowania