Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 11:53, 22 cze 2016

JoannA napisał(a)

Zachwycająca ta Twoja bylinówka. Poczułam się jak w ogrodzie angielskim.

A miło mi - na tych rabatach się wzorowałem A jeżeli oddaje choć ciut te brytyjskie... to jest to miły komplement
Sebek 11:56, 22 cze 2016

Marta napisał(a)

Szałwie mają w tym mistrza, rosną jak głupie, nawet takie posadzone z malutkim korzonkiem, na nie najlepszym stanowisku

Caradonny wyższe mają kwiatostany i smuklejszy pokrój niż te zwykłe szałwie, czy tylko tak mi się wydaje?

Te co widać to rosną chyba po jednej sadzonce - one może nie tyle są smuklejsze co... wyższe jak rozkwitną to chyba zajmą tyle miejsca co deep blue czy inne niższe - tylko pół metra wyżej
Sebek 11:59, 22 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Uwielbiam epicki burdel w Twoim ogrodzie

Róz na obiad nie podam albowiem nie gotuję

Kobieta emancypowana Ja gotuję, o ile liczy się ugotowanie makaronu do spaghetii Jak pierwszy raz (i ostatni zarazem ) u siebie smażyłem mięso to dwa dni capiło dymem w mieszkaniu
Ewik 12:03, 22 cze 2016

Bylinowa wygląda super
Sebek 12:03, 22 cze 2016

Iwk4 napisał(a)
Sebku, byłam wczoraj u Ciebie,bylinówką się zachwycałąm. Chciałam zacytować, ale myślałą, że pobiję rekord cytowanych twoich zdjęć. Dziś pewnie pobity, bo następne cytaty, Pięknie

Mam tylko pytanie: ja zwykle szałwię sadzę w drugim rzędzie. Myślisz, ze w pierwszym jest lepiej? Jak właściwie ją umiejscowić na rabacie?

Caradonnę najlepiej w drugim, w nogi trawy albo żurawki A te niskie jak Deep blue w pierwszym rzędzie
Nie musi mieć jakoś wyznaczonej miejscówy, najlepiej wsadzić ją w dziurę pomiędzy czymś, bo i tak się przebije U mnie miała się wybijać z rozplenicy, których mam całe dwie sztuki na tej rabacie - jak widać porosły w tym roku ogromne, bo carexy są bardziej widoczne
Sebek 12:04, 22 cze 2016

JulkAd napisał(a)

Szczęściara

Ja jeszcze jestem na tym etapie, że Mamusia z Babcią co tydzień wałówkę spakują Co bym z głodu nie umarł
Sebek 12:05, 22 cze 2016

nicol21 napisał(a)
Sebek - rewelacyjnie u Ciebie jest! i wcale się nie dziwię, że ludzie przychodzą chwalić

Miłe to było z ich strony A jeszcze tyle pochwał na forum - niedługo w pióra obrosnę
Sebek 12:05, 22 cze 2016

abiko napisał(a)
Epicki burdel.. chyba bardziej epicki

E tam, bardziej burdel
Sebek 12:06, 22 cze 2016

Ewik napisał(a)
Bylinowa wygląda super

I nawet chwastów nie widać jak przymkniesz jedno oko, potem drugie
Sebek 12:13, 22 cze 2016

Nikogo nie pominąłem? Jak coś to reklamację rozpatruję w ciągu 5 dni roboczych
Koniec przerwy, wracam do rozważania o tym jak przestrzeń publiczna może przeciwstawiać się zjawiskom marginalizacji i izolacji i czy dlatego coś jest piękne że się podoba, czy dlatego się podoba że jest piękne Jak będzie mi odwalać w sobotę to tylko i wyłącznie do tego filozofowania