Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 09:47, 23 lip 2016

ren133 napisał(a)

Tylko, że ja też jestem zadowolona

To jest nas dwóch Następny mój wyjazd jest pod warunkiem, że Mama ze mną pojedzie, sama się boi
Sebek 10:11, 23 lip 2016

Iwk4 napisał(a)
Wy tu się na kolejne wyjazdy umawiacie, a u mnie zamówiona na dach blacha pożarła finanse. Więc sobie tylko poczekam na fotki z ogrodu, by mnie nic z zazdrości nie ściskało. Sebek, zrób sesyjkę
A tak swoją drogą, tanie loty - ok. A co z pobytem tanim tam? Muszę się Sebku u ciebie przeszkolić

Iwonko, jeśli chodzi o remonty dachów i wymienianie całości instalacji, kabli, rur, sufitów, ścian i wszystkiego od piwnicy po komin juz za nami... Także znam Twój ból...

Tani hotel znajduje na hotel4free.pl. Płatność kartą z góry. W zeszłym roku jak szukałem na ostatnią chwilę wakacji to brałem pod uwagę tez Bałtyk - i wiesz co? 12 dni w Grecji mnie taniej wyniosło niż sam hotel w Polsce na tydzień A jedynym warunkiem był basen, bo do morza wejść nie mozna było

Także przez ta wyszukiwarkę znalazłem hotel - mieszkanie dwupokojowe z kuchnią, łazienką, tarasem i basen za jakieś... 12 euro dziennie. Dużo - niedużo, wg mnie jak na Kanary cena przednia, bo hotel 50m od plaży i wszędzie blisko.

Największym wyzwaniem tak naprawdę jest chyba dotarcie z lotniska do hotelu. W moim przypadku był to lokalny PKS 4 euro, wiec tez ok.
Przed wyjazdem czytałem dużo o wyspie, co ile kosztuje (akurat), co mogę zobaczyć itd. Po spieczeniu się w pierwszy dzień wykupilismsy wycieczkę przez najpiękniejsze zakątki wyspy. W necie cena o 20 euro większa niż bezpośrednio w "biurze". Zazwyczaj jest na odwrót
Się rozpisałem! Ale może przydadzą się Ci te informacje. Mnie zmotytowala Karolina do samodzielnego działania
Sebek 10:12, 23 lip 2016

Pluszakowa napisał(a)
Posmamuj tutaj też, bo nie wszyscy mają fajsbooki

eee, spamuje forum aż nadto
Sebek 10:13, 23 lip 2016

jazzy napisał(a)
Co to ja chciałam...

Nie mam pojęcia, ale ja o tej porze to na imprezie byłem
Sebek 10:21, 23 lip 2016

U Was też taki ładny dzień?
Lecę się sponiewierac w ogrodzie
Madzenka 11:08, 23 lip 2016

Sebek napisał(a)

Zadowolony - jak najbardziej. Bylem ich bardzo ciekaw i zaspoloilem swe pragnienia

I następne korzystne loty znalazłem m.in do Barcelony, Mediolanu, Santorini Szukam sponsora tudzież sponsorki Planowałem zimą Dubaj i chyba to odlożę w czasie, bo korzystne cenowo bilety się rozeszły... Może jeszcze będzie okazja, musi być!

spytaj sie Kasi W o ceny w Dubaju, dolecieć dolecisz, ale czy przeżyjesz tydzień bez jedzenia?
Madzenka 11:12, 23 lip 2016

Sebek napisał(a)

Iwonko, jeśli chodzi o remonty dachów i wymienianie całości instalacji, kabli, rur, sufitów, ścian i wszystkiego od piwnicy po komin juz za nami... Także znam Twój ból...

Tani hotel znajduje na hotel4free.pl. Płatność kartą z góry. W zeszłym roku jak szukałem na ostatnią chwilę wakacji to brałem pod uwagę tez Bałtyk - i wiesz co? 12 dni w Grecji mnie taniej wyniosło niż sam hotel w Polsce na tydzień A jedynym warunkiem był basen, bo do morza wejść nie mozna było

Także przez ta wyszukiwarkę znalazłem hotel - mieszkanie dwupokojowe z kuchnią, łazienką, tarasem i basen za jakieś... 12 euro dziennie. Dużo - niedużo, wg mnie jak na Kanary cena przednia, bo hotel 50m od plaży i wszędzie blisko.

Największym wyzwaniem tak naprawdę jest chyba dotarcie z lotniska do hotelu. W moim przypadku był to lokalny PKS 4 euro, wiec tez ok.
Przed wyjazdem czytałem dużo o wyspie, co ile kosztuje (akurat), co mogę zobaczyć itd. Po spieczeniu się w pierwszy dzień wykupilismsy wycieczkę przez najpiękniejsze zakątki wyspy. W necie cena o 20 euro większa niż bezpośrednio w "biurze". Zazwyczaj jest na odwrót
Się rozpisałem! Ale może przydadzą się Ci te informacje. Mnie zmotytowala Karolina do samodzielnego działania
i

Potwierdzam wszystko co napisałeś, wiem ile mnie 5 dni w ubiegłym roku nad Bałtykiem kosztowało a ile 10 dni na Kanarach
Sebek Tajlandia jest tańsza znajdż tylko lot
Sebek 13:55, 23 lip 2016

Madzenka napisał(a)

spytaj sie Kasi W o ceny w Dubaju, dolecieć dolecisz, ale czy przeżyjesz tydzień bez jedzenia?

Kto wie W Hiszpanii przeżyłem o wodzie, białym winie i jednej pizzy dziennie
Sebek 14:00, 23 lip 2016

Madzenka napisał(a)
i

Potwierdzam wszystko co napisałeś, wiem ile mnie 5 dni w ubiegłym roku nad Bałtykiem kosztowało a ile 10 dni na Kanarach
Sebek Tajlandia jest tańsza znajdż tylko lot

No właśnie.... Te loty
Będę myśleć intensywnie, jak sobie przelicze, że za drogo to po prostu przełoże to za parę lat Nie musze wszystkiego zobaczyć przed 30tką, co nie? Ale na Malediwy musze trafić nim znajdą się pod wodą - czasu niedużo zostało...
nicol21 09:07, 24 lip 2016

Dzięki Sebek za fotki silver dollarów a zdjęć z wiosny i zimy nie masz haha! Żarcik oczywiście.

a co więcej w ogrodzie słychać?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies