Może jednak skuszę się na dalszy wyjazd/lot
Dla mnie ceny jakie podajesz są nierealne Nawet z dziećmi wg Twojej taryfy wyszłoby niedrogo Muszę przejrzeć sobie tą stronkę A lotów szukasz na fru?
Sebek w Dubaju jedzenie nie jest drogie a w innych emiratach już całkiem tanio.Za spory posiłek dla 4 osób placilismy ok 10 - 15 eur.Oczywiście trzeba wiedzieć gdzie iść -nie do restauracji ale do jadłodajni dla pakistanskich lub indyjskich robotników budowlanych.Menu raczej nie przeczytasz bo robaczkami pisane ale załoga zna podstawowe zwroty typu chicken rise not spicy Pewnego razu nawet jakis szejk zaplacil za nasz obiad na 8 osob ze slowami welcome to emiratrs
Ren my zawsze latamy z dziećmi z flyforfree i hotelami z booking lub mieszkaniami z airbandb.Do emiratow bilety wyniosły nad ok 1000 zl podobna kwotę placilismy za loty do Izraela.Od 15 lat sami organizujemy wakacje , tylko 2 razy byliśmy w Afryce z biurem tylko dlatego że dzieciaki były naprawdę malutkie.i nigdy więcej
Ewelina - no dużo nie słychać. Jedyne co zdążyłem wczoraj zrobić to trawnik skosić i wyciąć ostróżki, część kwiatostanów host i... porwali mnie w góry. Dziś po 16 wróciłem do domu, zjadłem obiad i od razu do K., bo umówiony na 19 byłem Ogród zostawiam na 2 tygodnie, bo jak pomyślę o jeździe za tydzień przez Wadowice i Oświęcim to... nie, wolę nie myśleć
Foty zdązyłem strzelić, nawet kartę z aparatu do laptopa włożyłem
Wszędzie Te co znalazłem ostatnio bezpośrednio na stronie ryanair wyhaczyłem Ale teraz mam porobione parę zakładek na esky.pl Lubię ich stronę za calutki kalendarz z terminami i cenami
Miło z jego strony Dobrze wiedzieć, że... nie ma źle W tym roku na pewno nie polecę, ale kropla drąży skałę A nóż trafi się mi większa ekipa na zwiedzanie