Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Agania 22:48, 08 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Tego połączenia nie zlikwiduję, never ever

Takie połączenia lubię

Silver Dolar u mnie podrosły...nie karmiłam ich chyba specjalnie, ale rzucałam pod nie niebieskie granulki
Sebek 13:11, 09 wrz 2016

eee_taam napisał(a)
odplewiony? i wykancikowany ? szokujące ...mnie do listopada zejdzie

ale przynajmniej czerwcowe ciecie zakończyłam sprawnie dość .....tylko niektóre czółka by trzeba znowu przyciąć ..nie chce mi sie

Wkurzyć Cie? Właśnie skończyłem No dobra - jeszcze warzywnik mi został...
Sebek 13:14, 09 wrz 2016

Madzenka napisał(a)

I ja się wypaliłam ostatnio zycie pozaogrodowiskowe mnie pochłonęło
Lidla jednak dzisiaj na cebulowych zaliczyłam. Mam juz szlaban na cebulki bo jeszcze przesyłka z netu przyjdzie...

Ps. Ja planuje opoczynek w listopadzie i tylko to mnie trzyma przy zyciu

Musze sobie zrobić inwentaryzacje co mam i gdzie to wcisne - wtedy dokupie Albo i nie

Sebek 13:17, 09 wrz 2016

Betka napisał(a)
Jedni cały dzień relaksują się w ogrodzie a inni cały dzień siedzą w garach w kuchni ....zachciało mi sie pomidorku przerabiać
Ciekawa jestem co tam natworzyłeś
Ja juz 3 lata obiecuje sobie że napadnę na sklep z cebulkami i jakos mi to nie wychodzi . Na all widziałam mix cebul tulipanów 100szt za 30zł. Jak myślisz warto?

Niby warto - ale w Aldi za 30 zł tyle samo dokupisz a nawet więcej, bo po 5 zł są paczki 20- 25 sztuk. No i nie trzeba placic za wysyłkę. Także ta cena jest identyczna co w markecie - a przynajmniej wiesz co wybierzesz Bo z kwitnieniem to różnie bywa
Sebek 13:18, 09 wrz 2016

Agania napisał(a)

Takie połączenia lubię

Silver Dolar u mnie podrosły...nie karmiłam ich chyba specjalnie, ale rzucałam pod nie niebieskie granulki

W sensie viagre dla ślimaków? Kurcze ja chyba tez sypnalem pod te większe te granulki... Zmutowały się
malgorzata_s... 16:17, 09 wrz 2016

Sebek zazdroszczę jak Justyna że się odrobiłeś Z jeżówkami to mikołajek? Cudne
Sebek 16:18, 09 wrz 2016

Mam zdjęcia.... duuuużo zdjęć Mam nadzieję, że Was nie zanudzę Bo nowości to się u mnie rzadko pojawiają Chyba, że chwasty - tych wyniosłem kilkanaście wiader na kompost...

Może hortensje na dobry początek?

Sebek 16:21, 09 wrz 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebek zazdroszczę jak Justyna że się odrobiłeś Z jeżówkami to mikołajek? Cudne

Przegorzan Gosiu - mikołajek też był w tym zestawieniu, ale przeniosłem go do hortek. Przegorzany są dla mnie rośliną... architektoniczną Wprowadzają mocny akcent pięknymi i masywnymi liśćmi, je też muszę bardziej wyeskponować... Tylko gdzie je przeniosę? Parę opcji mam

Donice na froncie - kule pożarte... A ja gooopi kupiłem wielkiego Red Roostera i szkoda mi tego duetu wyrzucić...

frezja 16:22, 09 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Mam zdjęcia.... duuuużo zdjęć Mam nadzieję, że Was nie zanudzę Bo nowości to się u mnie rzadko pojawiają Chyba, że chwasty - tych wyniosłem kilkanaście wiader na kompost...

Może hortensje na dobry początek?

Jaka to odmiana tej piękności ? u mnie te, które różowieją zlewają się kolorystycznie z rozchodnikiem.
Sebek 16:22, 09 wrz 2016

Rabata przy chodniku wygląda mniam, nie powiem Ice Dance w tej masie robią dobrą robotę