Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 16:04, 07 wrz 2016

admete napisał(a)

Ja spokojnie mogę siebie nazwać tikejo-maniaczką - ciuchy nie, ale rzeczy do domu--ojjjjjjjjjjjj tak

A ja znowu zawsze się w Home&You rozpływam - ale tylko na 70tkach potem kupuję. Ostatnio dorwałem podkładki nie dość, że przecenione na 70% to jeszcze druga za pół ceny Wziąłem cztery, może jeszcze dokupię?

Przewroty sierpniowe jak przewroty - bywały większe
Sebek 16:07, 07 wrz 2016

kasia_w napisał(a)
Czyli mój eM nacpany to jedyny sklep w którym nie robi mu się słabo od nadmiaru

Zdradź dokądy wybywasz

Nie wiem jeszcze dokąd... Ale na pewno na południe! Choć ten tydzień pewnie będę w domu, w ogródku też można odpocząć, ponoć
ZEA mam ogromną nadzieję, że next year zaliczę
kasja83 20:49, 07 wrz 2016

Sebek napisał(a)

A ja znowu zawsze się w Home&You rozpływam - ale tylko na 70tkach potem kupuję. Ostatnio dorwałem podkładki nie dość, że przecenione na 70% to jeszcze druga za pół ceny Wziąłem cztery, może jeszcze dokupię?

Przewroty sierpniowe jak przewroty - bywały większe

Też bardzo lubię-jeszcze w Krakowskiej Galerii jest coś w deseń Nano...z różnymi takimi do domu.
Sebek 20:02, 08 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Też bardzo lubię-jeszcze w Krakowskiej Galerii jest coś w deseń Nano...z różnymi takimi do domu.

Nunu nana -znam

Sebek 20:03, 08 wrz 2016

Dziś pół dnia pracowałem w ogrodzie i wiecie co? Nie ma źle Jutro został mi do ogarnięcia front i będę odplewiony i odkancikowany Melduję również z dumą, że dziś zakończyłem czerwcowe cięcie bukszpanów Mam nadzieję, że łysole odbiją wiosną. Muszę im jeszcze zaaplikować dawkę signum kupioną dziś rano na giełdzie...
Przesadzane rośliny nie wyglądają najlepiej, ale powinny ożyć na wiosnę Hortensje straciły liście, a kwiaty są brązowe, ale... co tam

Mama odkryła również siatkę z cebulowymi... Alinko jak to czytasz, to wiedz, że część jest dla Ciebie na sobotę!!!
Zresztą to prawda Tylko... to mała część

Kasya 20:05, 08 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Dziś pół dnia pracowałem w ogrodzie i wiecie co? Nie ma źle Jutro został mi do ogarnięcia front i będę odplewiony i odkancikowany Melduję również z dumą, że dziś zakończyłem czerwcowe cięcie bukszpanów

tzn jutro będą fotki
Sebek 20:20, 08 wrz 2016

Kasya napisał(a)

tzn jutro będą fotki

Miały być dziś, ale się nie wyrobiłem Starzeję się...
20:40, 08 wrz 2016
odplewiony? i wykancikowany ? szokujące ...mnie do listopada zejdzie

ale przynajmniej czerwcowe ciecie zakończyłam sprawnie dość .....tylko niektóre czółka by trzeba znowu przyciąć ..nie chce mi sie

Madzenka 21:09, 08 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Myszy harcują, a kot w pracy A tak na serio to nie nadążam za swoim wątkiem ostatnio - o reszcie nie wspominam Chyba siem wypaliłem i mnie depresja zbiera Jak co roku Na szczęście wolne się mi szykuje to może się ogarnę życiowo
Odpowiem Wam potem, zmykam popracować

I ja się wypaliłam ostatnio zycie pozaogrodowiskowe mnie pochłonęło
Lidla jednak dzisiaj na cebulowych zaliczyłam. Mam juz szlaban na cebulki bo jeszcze przesyłka z netu przyjdzie...

Ps. Ja planuje opoczynek w listopadzie i tylko to mnie trzyma przy zyciu
Betka 21:21, 08 wrz 2016

Jedni cały dzień relaksują się w ogrodzie a inni cały dzień siedzą w garach w kuchni ....zachciało mi sie pomidorku przerabiać
Ciekawa jestem co tam natworzyłeś
Ja juz 3 lata obiecuje sobie że napadnę na sklep z cebulkami i jakos mi to nie wychodzi . Na all widziałam mix cebul tulipanów 100szt za 30zł. Jak myślisz warto?