Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

anabuko1 07:34, 26 wrz 2016

Ale piękny, duży masz winogron.
co to za odmian??
U mnie nie wszystkie zerwane jeszcze.Ale ja mam ciemny,ale tez dobry
kamila66 07:38, 26 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)
Red Baron jest cudny i dobrze miec go dużo w ogrodzie.Siewek brzozy mam i ja mnóstwo ale większy kłopot mam z barwinkiem , walka od lat przegrywana przeze mnie, nie wiem czy kiedykolwiek wygram bo on nawet randapu sie nie boi.sporo mam tez siewekróz, ptaki roznosza nasionka i sieja w rododendronach a ja znajduke je dopiero jak roslina wyrasta z krzaka i wyrwac je jest bardzo trudno bo nie ma dostępu.

Bogdziu barwinek u mnie, także się panoszy mam plan wyeksmitować go na drugą stronę płotu.
O różach pierwsze słyszę, że potrafią się wysiewać
kamila66 07:39, 26 wrz 2016

Rumianka napisał(a)
Ależ fajnie wygląda Red Baron z bukszpanem...Fajna z nich para...

Runianko cieszę się, że i z krzewuszką mu do pary
kamila66 07:40, 26 wrz 2016

anabuko1 napisał(a)
Ale piękny, duży masz winogron.
co to za odmian??
U mnie nie wszystkie zerwane jeszcze.Ale ja mam ciemny,ale tez dobry

Aniu to jest winorośl Muscat Letni duże jajowate grona, godna polecenia jest też Arkadia
kamila66 07:47, 26 wrz 2016

kasja83 napisał(a)
Hop,hop.
Jak tam podróż pociągiem?Konduktor przymknął oko na Twoje bagaże??Pisałaś na wątku spotkaniowym, że chłopaki knuli podczas Twojej nieobecności

Pani konduktor załamana Bo miejsca w pociągu już nawet dla niej brakowało podobno każda niedziela taka
Udało mi się, bo miałam miejsce siedzące, więc roślinki między nogami miały się dobrze inni nie mieli tyle szczęścia, ludzie siedzieli na podłodze między przedziałami. . Pociąg limuzyna "Orzeszkowa"

anabuko1 07:55, 26 wrz 2016

kamila66 napisał(a)

Aniu to jest winorośl Muscat Letni duże jajowate grona, godna polecenia jest też Arkadia

Aha,, dzięki
Wendy79 08:23, 26 wrz 2016

kamila66 napisał(a)

Pani konduktor załamana Bo miejsca w pociągu już nawet dla niej brakowało podobno każda niedziela taka
Udało mi się, bo miałam miejsce siedzące, więc roślinki między nogami miały się dobrze inni nie mieli tyle szczęścia, ludzie siedzieli na podłodze między przedziałami. . Pociąg limuzyna "Orzeszkowa"

Sama nie wiem, jak to zrobiłaś, że dorwałaś miejsce siedzące, przecież już w Oleśnicy był zapchany. Chyba jednak kogoś czarowałaś
kamila66 09:24, 26 wrz 2016

Wendy79 napisał(a)

Sama nie wiem, jak to zrobiłaś, że dorwałaś miejsce siedzące, przecież już w Oleśnicy był zapchany. Chyba jednak kogoś czarowałaś

Polazłam do ostatniego wagonu, gdzie nie powinnam ale na szczęście było miejsce wolne, nie chciałam wracać aby nie przestawiać tych koczowników i tam usiadłam udało mi się dojechać do samego końca
kamila66 09:25, 26 wrz 2016

Moje fotki ze spotkania od początku
https://www.ogrodowisko.pl/watek/7101-swieto-traw-wojslawice-25-wrzesnia-2016?page=25
sylwia_slomc... 10:28, 26 wrz 2016

Byłam widziałam i nie pisałam tam , ale u Ciebie napiszę , że pewnie te same elementy krajobrazu i roślin bym fociła bo od razu mi do serducha przypadły