Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 21:35, 08 lis 2016

Rumianka napisał(a)
Kamilko, współczuję schorzeń astmatycznych synusia... Wiem co to znaczy, gdyż przeszłam prawdziwy koszmar u starszego syna z powodu astmy oskrzelowej...Przeszło mu dopiero w okresie dojrzewania, a dziś jako dorosły facet popala papierosy...Zawsze mu powtarzam, że gdyby jego oskrzela miały ręce, to za takie lekceważące postępowanie udusiły by go natychmiast...za to, że nie docenia tego co oboje przeszliśmy ... Ile nocy nieprzespanych ile starań...

Rumianko współczuję przeżyć, bo wiem co to znaczy siedzieć przy łóżku i pilnować czy oddycha. Syna musisz przełożyć przez kolano
Rumianka 21:37, 08 lis 2016

kamila66 napisał(a)

Rumianko współczuję przeżyć, bo wiem co to znaczy siedzieć przy łóżku i pilnować czy oddycha. Syna musisz przełożyć przez kolano
Z tym przełożeniem przez kolano to gorzej...gdyż ja mam 158cm wzrostu, a on 198cm...
kamila66 21:37, 08 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Mrozu u Ciebie rano nie ma? Róże jeszcze kwitną
Fajnie berberysy się wybarwiały

Mirelko dzisiaj rano przymroziło ale dosłownie na chwilę więc, żadnych szkód jeszcze nie ma. Liście z drzew porwał wiatr w tamtym tygodniu i to on narobił największego bałaganu.
Zdrowia życzę dla rodzinki.
kamila66 21:39, 08 lis 2016

Rumianka napisał(a)
Z tym przełożeniem przez kolano to gorzej...gdyż ja mam 158cm wzrostu, a on 198cm...

Hehe najpierw musi uklęknąć, następnie przez kolanko
kamila66 21:42, 08 lis 2016

Anda napisał(a)
Widoki z ogrodu śliczne, jesień taka delikatna

Mimo, że dziś był zimny dzień, było pogodnie, można było podziwiać kolory jesieni
kasja83 08:42, 09 lis 2016

kamila66 napisał(a)

Kasja doła miałam syn znowu miał infekcje powoli wychodzi ale ogólnie nie było ostatnio fajnie. Bardzo to działa na mnie depresyjnie, do pracy nie chodzę, młody ciężko przechodzi prawie każdą infekcje bo ma problemy astmatyczne i często nam się dusi zawsze to dni wyjęte z życia...

To zdrowia dla małego życzę...astma nam nieobca niestety.

Kamila jakie Ty masz piękne bukszpany-takie zieloniutkie, u mnie trochę zrudziały-pewnie to niefajnie i coś im brakuje,albo dolega.Chyba, że mogą być takie słabsze teraz?
Makao_J 14:37, 09 lis 2016

Kamilko współczuję problemów astmatycznych. Moja córcia jest alergiczką na kurz i roztocza ale zaczęła teraz brać leki więc liczę że astmy nie będzie miała. Nie chciałabym bo u siostry syn ma astmę a wcześniej nie wiedzieli że w ogóle alergię ma. Zaczął im się dusić na wyjeździe w górach i wtedy testy wykazały że jest uczulony na wszystko wziewne.

Tak więc trzymaj się i miejmy nadzieję że wyrośnie jak u Rumianki.
Makao_J 14:39, 09 lis 2016

kamila66 napisał(a)

Powiedz mi jak przechowujesz tą ogrodową hortkę. Ja swoje miałam wsadzić do gruntu ale jakoś nie mogłam się zebrać i obawiam się że teraz już za późno bo śnieg spadł
sylwia_slomc... 17:49, 09 lis 2016

kamila66 napisał(a)

Też współczuję choć z pozycji tego co astmę ma
Najgorszy okres to od jesieni do wiosny....przynajmniej w moim przypadku ...to też jeden z powodów dla którego nie lubię zimy
Kawa 08:03, 10 lis 2016

oj z tymi choróbskami
straszne czasy nastały jak nie alergie to astmy itp

trzymam kciuki za zdrówko synka
w ogrodzie w ogóle nie widac że to jesień wszystko jeszcze takie pełne kolorów