Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 10:09, 12 lis 2016

kasja83 napisał(a)

To zdrowia dla małego życzę...astma nam nieobca niestety.

Kamila jakie Ty masz piękne bukszpany-takie zieloniutkie, u mnie trochę zrudziały-pewnie to niefajnie i coś im brakuje,albo dolega.Chyba, że mogą być takie słabsze teraz?

Kasja moje w tym roku zieloniutkie, zaraz po posadzeniu takie nie były.
kamila66 10:16, 12 lis 2016

Makao_J napisał(a)
Kamilko współczuję problemów astmatycznych. Moja córcia jest alergiczką na kurz i roztocza ale zaczęła teraz brać leki więc liczę że astmy nie będzie miała. Nie chciałabym bo u siostry syn ma astmę a wcześniej nie wiedzieli że w ogóle alergię ma. Zaczął im się dusić na wyjeździe w górach i wtedy testy wykazały że jest uczulony na wszystko wziewne.

Tak więc trzymaj się i miejmy nadzieję że wyrośnie jak u Rumianki.

Aniu on także ma alergię na kurz i roztocza leki bierze. Sądzę,że dlatego tak ciężko przechodzi infekcje, zawsze pierwsze rzuca mu się na krtań.

Tą hortensje ze zdjęcia zadołowałam wczoraj w donicy w warzywniku, to mój pierwszy raz z hortensją.Mam nadzieję, że przetrwa zimę.
kamila66 10:17, 12 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Też współczuję choć z pozycji tego co astmę ma
Najgorszy okres to od jesieni do wiosny....przynajmniej w moim przypadku ...to też jeden z powodów dla którego nie lubię zimy

Sylwia współczuje choroby bo to dziadostwo. Byle do wiosny.
Anda 10:19, 12 lis 2016

Piekna ta hortka Jesli masz wątpliwości co do zimowania, to tutaj jest parę znawczyń hortensji, je możesz najlepiej zapytać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 10:21, 12 lis 2016

Kawa napisał(a)
oj z tymi choróbskami
straszne czasy nastały jak nie alergie to astmy itp

trzymam kciuki za zdrówko synka
w ogrodzie w ogóle nie widac że to jesień wszystko jeszcze takie pełne kolorów

Kamilko już jest jesiennie, katalpa i bluszcz straciły wszystkie liście. Modrzew żółciutki

Dziękuję Wszystkim za życzenia zdrowia dla Kubusia
kamila66 10:24, 12 lis 2016

Anda napisał(a)
Piekna ta hortka Jesli masz wątpliwości co do zimowania, to tutaj jest parę znawczyń hortensji, je możesz najlepiej zapytać

Ewuniu dziękuję poszukam informacji. Wczoraj czytałam, artykuł Danusi o zabezpieczeniu róż, myślałam aby tak samo zabezpieczyć zadołowane donice.
Katkak 10:59, 12 lis 2016

Córcia moich znajomy h łapie krtan jak tylko zacznie się sezon grzewczy. Wiem Slonko, że się martwisz,ale zobaczys,że syniu z tego wyrosnie. Mój Filip tez bardzo dużo chorowal, ale po usunięciu migdałów i po prostu chyba wychorowaniu się w przedszkolu jest juz super. Choć teraz oboje z Igą mają infekcje wirusowa i Neosine lykaja. Buziak.
AsiaK_Z 20:45, 04 gru 2016

Zaglądam i pozdrowienia zostawiam
kamila66 18:24, 24 gru 2016

Kochani
Życzę Wam wesołych świąt
Kuba 07:48, 25 gru 2016

mam nadzieję że święta będą dla Was zdrowe, chociaż pogoda ciągle nie sprzyja
trzymajcie się