Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 09:57, 13 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
Piękne klomby

Basia bardzo ogrodowiskowe
kamila66 10:04, 13 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Strong Annabell to terminatorka - ładnie daje radę

Ja poszalałam i z 5 sztuk Strong Annabell zrobiłam jeden krzew. Muszę sadzić w grupach, bo jak miałam po jednej sztuce to wszystko zrównane z ziemią podobnie jak u Ciebie z wiadomych względów

Piano zobaczysz jak Ci się rozrośnie już w pierwszym roku. Moja obsypana kwiatami. Natomiast Ascot sadzona wiosną cieniutko - mały krzaczek i jeden pąk.

Mirelko 5 szt po 39 zł to nie na moją kieszeń u mnie takie ceny za anabell strong.
Jak kupuję rośliny muszę wybierać największe, w najgorszym przypadku muszę robić barykady.
Ascot bardzo ładna u mnie dużo ma pąków. Za to Munstead Wood słabo wygląda.
kamila66 10:38, 13 cze 2017

Katkak napisał(a)

Bo podoba mi się u Ciebie jak cholera .

Makao_J 12:37, 13 cze 2017

U Ciebie Strong Anabelle po 39 zł?
Jejku. Gdyby u nas tyle kosztowały to bym od razu kupiła te 4 szt co potrzebuję i nie bawiła w rozmnażanie swojej jednej.
Ale niestety. U nas nie dość że nieosiągalna to jak są to w cenach dwa razy większych niż tą co Ty podajesz.
kamila66 14:37, 13 cze 2017

Makao_J napisał(a)
U Ciebie Strong Anabelle po 39 zł?
Jejku. Gdyby u nas tyle kosztowały to bym od razu kupiła te 4 szt co potrzebuję i nie bawiła w rozmnażanie swojej jednej.
Ale niestety. U nas nie dość że nieosiągalna to jak są to w cenach dwa razy większych niż tą co Ty podajesz.

Ania dla mnie to i tak wysoka cena. Chodź teraz jak już uzupełniłam moje gigantyczne braki ogrodowe to bardziej przystępna niż jeszcze rok temu
Pierwszy lepszy sklep z netu http://plumeria.sklep.pl/hortensja-Strong-Annabelle-sadzonka sadzonki po 29 zł o 100 % większe od tej co kupiłam.
Makao_J 15:03, 13 cze 2017

No moja jedna którą mam też mniejsza od tej. Nawet jeszcze pąków nie widać.

Kontaktowałam się już z Finką i strong anabelle będzie miała w połowie lipca. Poczekam. Jeśli moje sadzonki się nie ukorzenią to zamówię od niej.
MirellaB 16:11, 13 cze 2017

Kamila pisałaś u mnie o dzieleniu traw. Zajrzyj na mój wątek i doradź
MirellaB 16:17, 13 cze 2017

Mi się udało w tym roku kupić Strong Annabelle po 35,00 złotych. Od razu wzięłam 5 sztuk - fajne duże dorodne i rozkrzewione krzewy.
Bez porównania do tych marnych, pędzonych, które kupiłam w zeszłym roku po 48,00 złotych. Na szczęście wszystkie 4 sztuki w tym sezonie są ładne

kamila66 19:30, 13 cze 2017

Makao_J napisał(a)
No moja jedna którą mam też mniejsza od tej. Nawet jeszcze pąków nie widać.

Kontaktowałam się już z Finką i strong anabelle będzie miała w połowie lipca. Poczekam. Jeśli moje sadzonki się nie ukorzenią to zamówię od niej.

Aniu świetnie od Finki masz gwarancje jakości
kamila66 19:47, 13 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Mi się udało w tym roku kupić Strong Annabelle po 35,00 złotych. Od razu wzięłam 5 sztuk - fajne duże dorodne i rozkrzewione krzewy.
Bez porównania do tych marnych, pędzonych, które kupiłam w zeszłym roku po 48,00 złotych. Na szczęście wszystkie 4 sztuki w tym sezonie są ładne

Ja też chcę mieć więcej anabell strong w ogrodzie bardzo lubię jej odcień zieleni