Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 11:51, 29 paź 2017

inka74 napisał(a)
Gratuluję zdanego egzaminu! Jesień masz cudną złotą. Widziałam na zdjęciach trzmielinę płaskoogonkową. Jak ci się sprawuje? Nie przemarza? Kupiłam w tym roku i się zastanawiam czy ją okryć na zimę.

Inka ja mojej nigdy nie okryłam ale kupiłam ją wiosną, podobno ta roślina jest silnie trująca jak masz dzieci w ogrodzie to muszą wiedzieć, że nie wolno jej zrywać.
kamila66 11:55, 29 paź 2017

Anda napisał(a)
Gratuluje zdanego egzaminu Piękna masz jesień w ogrodzie. Rozplenica z siewu już duża, dorodna.
Trzymam kciuki, aby szkód po orkanie nie było. U mnie też wieje ale mniej niż u was.

Ewuniu nic w tym roku nie skorzystałam z jej uroków a ona dzisiaj już się z nami żegna. Róże jeszcze kwitną może nie są już takie bez skazy ale nadal cudnie wyglądają szkoda tego.
Milka 11:58, 29 paź 2017

Śliczny październik, oby teraz szkód nie było. Gratuluję i ja, choć nie wiem, co za egzamin, ważne, że zaliczony
kamila66 11:59, 29 paź 2017

Zana napisał(a)
Kamilko, przyłączam się do gratulacji za egzamin. Też nieczasowa jestem potwornie niestety. Pogoda u nas okropna, deszcz zalewa od wczoraj stolicę.

Cudne jesienne migawki z Twojego ogrodu. Mam nadzieję, że obu nam będzie dane częściej bywać na O., czego Ci bardzo życzę, bo zawsze z przyjemnością do Ciebie zaglądam.

Anula ja mam ogromne zaległości w ogóle nie bywałam na O. Nauka 100 km od domu w okresie jak się ma już dom z ogrodem dziecko i męża to trudna sprawa cieszę się, że wracam do normalnego życia
Tobie także życzę abyś miała więcej czasu
AnnaCh 12:04, 29 paź 2017

Kamilko gratuluję! Czasu też mi bardzo brakuje, a właśnie tez zaczynam naukę, egzamin w lipcu, zobaczymy czy uda się za pierwszym razem A pogodowo, no cóż... masakra, tulipany mam jeszcze nie posadzone i nie wiem kiedy posadzę, bo bajoro ciągle. Aktualnie wieje i leje, w nocy potop normalnie był.
kamila66 12:07, 29 paź 2017

Milka napisał(a)
Śliczny październik, oby teraz szkód nie było. Gratuluję i ja, choć nie wiem, co za egzamin, ważne, że zaliczony

Irenko byłam uczestnikiem kursu w Stowarzyszeniu Księgowych we Wrocławiu wczoraj miałam egzamin zaliczony pozytywnie po nim byłam w dużej euforii ale do końca nie jestem pewna czy dlatego, że zdałam czy dlatego, że już koniec i od dzisiaj będzie normalność. Dla osoby pracującej zawodowo prowadzącej dom to duże obciążenie. Od marca do czerwca miałyśmy zjazdy prawie co tydzień odpadały tylko tygodnie gdzie były święta, na szczęście od września plan był ustawiony co dwa tygodnie było trochę lepiej.
kamila66 12:10, 29 paź 2017

AnnaCh napisał(a)
Kamilko gratuluję! Czasu też mi bardzo brakuje, a właśnie tez zaczynam naukę, egzamin w lipcu, zobaczymy czy uda się za pierwszym razem A pogodowo, no cóż... masakra, tulipany mam jeszcze nie posadzone i nie wiem kiedy posadzę, bo bajoro ciągle. Aktualnie wieje i leje, w nocy potop normalnie był.

Aniu w jakim zakresie się szkolisz? Jak egzamin w lipcu to może będziesz miała lepiej niż ja bardziej rozłożony w czasie będzie.
U nas też wiatr okrutny
AnnaCh 12:34, 29 paź 2017

kamila66 napisał(a)
Aniu w jakim zakresie się szkolisz? Jak egzamin w lipcu to może będziesz miała lepiej niż ja bardziej rozłożony w czasie będzie.
U nas też wiatr okrutny
Kamila planuję podejść do postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej, miałam takie plany już w tym roku, ale mało się uczyłam, teraz żałuję, że nie przystąpiłam do egzaminu. Uczę się w większości sama plus od marca mam wykupiony kurs, płacę za niego sporo, więc muszę się zebrać w sobie
Mnie chyba planuje zatopić dziś.
kamila66 13:29, 29 paź 2017

AnnaCh napisał(a)
Kamila planuję podejść do postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej, miałam takie plany już w tym roku, ale mało się uczyłam, teraz żałuję, że nie przystąpiłam do egzaminu. Uczę się w większości sama plus od marca mam wykupiony kurs, płacę za niego sporo, więc muszę się zebrać w sobie
Mnie chyba planuje zatopić dziś.

Mój też drogi ponad cztery tysiące + dojazdy więc kasy na takie szkolenia niestety idzie dużo. Ja będziesz uczyć się systematycznie będzie mniej stresu przed samym egzaminem
Mirka 14:40, 29 paź 2017

Kamilko dzięki Z info.One u mnie jeszcze malutkie i nie kwitły.☺Pozdrawiam.