Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

agnieszka_m 13:49, 11 maj 2016

gobasia napisał(a)
AGNIESZKO obiecane zdjecie

Tu jest zakopana z doniczką ,wogóle o nią nie dbałam zależało mi tylko na przetrzymaniu( na jesieni zapomniałam i mroz ją wykonczyl) z powodu przebudowy domu...ta rabatka to taki przechowalnik ,bo byla blisko domu i troche ucierpiała ...nie patrz na chwasty

Faktycznie piękna
mam ich dużo to też posadzę do gruntu
gobasia 15:05, 11 maj 2016

Budowa szklarenki dobiega końca ,tylko położymy folię na dachu ...ale na razie burza nas przegnała...

tu jeszcze nie pomalowana

tu już po malowaniu

BasiaLT 15:09, 11 maj 2016

super prace idą jeszcze trochę i będziesz już w niej sadzić warzywa
gobasia 15:21, 11 maj 2016

Już dobiegamy do mety z pracami...teraz tylko deszcz żeby dolał (wlaśnie grzmi ze wszystkich stron) ,bo jest bardzo sucho,to już bym do końca tygodnia chciała poobsadzać wolne miejsca
Basilikum 15:50, 11 maj 2016

gobasia napisał(a)
AGNIESZKO obiecane zdjecie

Tu jest zakopana z doniczką ,wogóle o nią nie dbałam zależało mi tylko na przetrzymaniu( na jesieni zapomniałam i mroz ją wykonczyl) z powodu przebudowy domu...ta rabatka to taki przechowalnik ,bo byla blisko domu i troche ucierpiała ...nie patrz na chwasty

ja nie wiem jak tu mzna na chwasty patrzec jak ja zadnego nie widze

tulipany masz de best najsliczniejsze
wow ale masz szklarnie
gobasia 15:52, 11 maj 2016

Basilikum napisał(a)

ja nie wiem jak tu mzna na chwasty patrzec jak ja zadnego nie widze

tulipany masz de best najsliczniejsze

ha ! a pokrzywa z lewej strony pelargoni
hanka_andrus 16:19, 11 maj 2016

Pokrzywa użyteczne ziele i tu za przybiórkę robi!

Szklarnia cud-miód! Jeszcze tylko wypełnienie pomidorkami i można czekać na owoce.

Ja już mam skończone obsadzanie pustych placów, deszczu Wam życzę! U mnie tylko chmurki wędrują na deszcz się nie zanosi.

Miłego popołudnia!
gobasia 16:36, 11 maj 2016

hanka_andrus napisał(a)
Pokrzywa użyteczne ziele i tu za przybiórkę robi!

Szklarnia cud-miód! Jeszcze tylko wypełnienie pomidorkami i można czekać na owoce.

Ja już mam skończone obsadzanie pustych placów, deszczu Wam życzę! U mnie tylko chmurki wędrują na deszcz się nie zanosi.

Miłego popołudnia!

Haniu ,szklarnia ,też mi się podoba ...tylko juz się niecierpliwie bo jeszcze tyle miejca do obsadzenia ,ale muszę poczekać aż skończa bo by mi podeptali.Trudno się mówi ,bedę kupować gotowe sadzonki

Teraz tak ...szklarnia poszła w miejsce ziołowego,a ja już myślę o następnej kwaterze za płotem.Na razie jednak ukladam plany w swojej głowie,a M muszę stopniowo z tym pomysłem oswajać...żeby się nie wkurzył
Właśnie tam gdzie widać przez płot malutki stawek

ryska 16:38, 11 maj 2016

Basiu piękna szklarnia. Uśmiecham się, bo stanowimy pewną grupę wsparcia. Przeczytałam Twój wpis mojemu mężowi i jego ego też wzrosło Ubaw po pachy
Dominika11 16:40, 11 maj 2016

wow