Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zszywkowy ogród marzeń :)

Zszywkowy ogród marzeń :)

anulajda 18:27, 07 kwi 2016

Czym obsadzisz studnie bo mam ten sam problem tylko kwadratowy i muszę nad tym pomyśleć.
Piękna wiosna zagościła u Ciebie
zszywka 20:34, 07 kwi 2016

Anda napisał(a)

Śliczna jest. Patrzyłam tu u mnie za taka i nie ma, jest tylko Nigra.
Dziękuje, mi udało się dorwać ją w ogrodniczym niedaleko mnie. Ale wydaje mi sie że Nigra i Pissardi są bardzo do siebie podobne
zszywka 20:40, 07 kwi 2016

anulajda napisał(a)
Czym obsadzisz studnie bo mam ten sam problem tylko kwadratowy i muszę nad tym pomyśleć.
Piękna wiosna zagościła u Ciebie
Dziękuje, człowiek od razu sie cieszy a jak słoneczko przyświeci to już wogule radocha moją studnie obsadzę rozplenica , piwoniami oraz tawułą tak jak na zdjęciu
zszywka 20:57, 07 kwi 2016

Jeszcze kilka zdjeć z ogrodu
anulajda 20:00, 09 kwi 2016

zszywka napisał(a)
Dziękuje, człowiek od razu sie cieszy a jak słoneczko przyświeci to już wogule radocha moją studnie obsadzę rozplenica , piwoniami oraz tawułą tak jak na zdjęciu

A korzystasz z tej studni bo ja często i muszę dać tam takie rośliny żeby wąż do podlewania nie uszkadzał ich
zszywka 14:27, 10 kwi 2016

anulajda napisał(a)

A korzystasz z tej studni bo ja często i muszę dać tam takie rośliny żeby wąż do podlewania nie uszkadzał ich

Jeżeli mam więcej w niej wody to wtedy wypompowuje ją do beczek i wtedy podlewam, ale bezpośrednio z niej nie podlewam niestety Moim zdaniem trawy powinny być ok, bo jednak trawa się wyprostuje. A w nich zawsze można fajnie ukryć wąż ogrodowy
zszywka 15:06, 10 kwi 2016

U mnie od piątku pada, ziemia fajnie namokła i wszystko lepiej rośnie. Posadziłam kupione poziomki oraz przesadziłam swoje i listki mają nie oklapnięte więc powinno być dobrze. A dzięki beczkom na wodę już mam 2 i 1/4 pełną Myślę,że na ciepłe dni mam niewielkie zapasy wody

Róże okopczykowałam w piątek, bo w czwartek kończyłam je sadzić po ciemku... Teraz z daleka mam ładne kretowiska

Śliwa Pissardi zaczyna kwitnąć i wygląda super, jeżówki przetrwały i ładnie się zagęściły. W tym roku też ładnie zakwitną mi rodki, a ten przesadzony wygląda na zadowolonego z nowego miejsca

Pozdrawiam niedzielnie, a dla tych spragnionych deszczu posyłam trochę chmur
Bogdzia 22:23, 10 kwi 2016

Chciałam troche poczytac ,niestety strony mi sie nie otwierają i jedynie na tej ostatniej sie otworzyło. Pozdrówka zostawiam a deszczu chętnie choc troche ptrzyjmę.
Flower1 17:11, 11 kwi 2016

Widze ze powoli sie robi zielono u Ciebie ,zaraz pieknie wszedzie bedzie
zszywka 19:50, 12 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)
Chciałam troche poczytac ,niestety strony mi sie nie otwierają i jedynie na tej ostatniej sie otworzyło. Pozdrówka zostawiam a deszczu chętnie choc troche ptrzyjmę.

Dziekuje za pozdrowienia I zapraszam mam nadzieje że storony się otworza i bedziesz mogła poczytać