Michael
14:31, 01 maj 2011

Witajcie mam taki mały dylemat... Chciałbym zrobić w swoim ogrodzie coś co mogło by być "Świątynią Dumania..." tylko nie wiem jak mogło by to wyglądać. Jakiś zarys wizji mam tylko muszę to jakoś zgrać z istniejącym ogrodem.... hym i tu zaczynają się schody.
To może po krotce przedstawię swoją wizję (ale oczywiście czekam również na wasze propozycję....)
1. Miejsce...
Umiejscowić bym chciał to w rogu ogrodu, od strony wschodniej..
2. Elementy...
Biała altanka nie za duża, tak abym mógł wstawić tam rozkładany leżaczek w bardzo gorące dni. Chciałbym również mieć miejsce na wypicie porannej kawki w otoczeniu harmonii i delikatności.
3. Kolorystyka....
Myślę o nieskazitelnej bieli i ciemnej zieleni.
i co myślicie, że uda się coś z tego wykombinować??
To może po krotce przedstawię swoją wizję (ale oczywiście czekam również na wasze propozycję....)
1. Miejsce...
Umiejscowić bym chciał to w rogu ogrodu, od strony wschodniej..
2. Elementy...
Biała altanka nie za duża, tak abym mógł wstawić tam rozkładany leżaczek w bardzo gorące dni. Chciałbym również mieć miejsce na wypicie porannej kawki w otoczeniu harmonii i delikatności.
3. Kolorystyka....
Myślę o nieskazitelnej bieli i ciemnej zieleni.
i co myślicie, że uda się coś z tego wykombinować??