Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie

Kasya 20:18, 29 sty 2016

Gabriela napisał(a)
A tu z kolei wnętrzarsko i biżuteryjnie. Fajnie te bransoletki robisz?
Szykuj się na bzy, bo wstępnie się ugadujemy na połowę maja.

tak tak byle nie ten rododendronowy weekend
Gabriela 20:24, 29 sty 2016

Nie, no skąd, Bogdzia też jedzie z nami, lilaki będą 15 maja, tydzień wcześniej.
Ewik 20:25, 29 sty 2016

Swiecidełka super
Nikita 00:20, 30 sty 2016

Kasiu,nie wiem czy nie za późno przybiegłam w sprawie zasłon, ale opinię swoją zostawię. Ja osobiście przeciwko czarnym zasłonom nic nie mam, nadają pomieszczeniu elegancji, stylu i oryginalności, ale pasują tylko do dużych, nieprzepełnionych przestrzeni. W niewielkich wnętrzach, przytłaczają i za bardzo dominują….i jak widzisz nie wszystkim się podobają. Trzeba mieć odwagę, żeby je powiesić. Ja bym się odważyła powiesić u siebie czarne zasłony. Jeśli chodzi o twój pokój to pamiętaj , że to TY w nim mieszkasz i to Tobie ma się podobać. Jeśli podoba ci się czarny kolor to nie bój się go użyć…dobrym rozwiązaniem będą jasne zasłony z wyraźnym czarnym akcentem, np. z szerokim czarnym pasem na dole albo z czarną lamówką wokół brzegów. Możesz też naszyć w dolnej części zasłon 3 dość szerokie pasy….zaraz coś narysuję….

Nie wiem (nie doczytałam) w jakim kolorze zasłony zamówiłaś (kupisz)ale jak coś będzie nie tak to czarne pasy zawsze doszyć można.
Pochwal się koniecznie jak już zasłony będą wisiały w oknach.
Pa pa buziak.
Kasya 07:21, 30 sty 2016

Nikita napisał(a)
Kasiu,nie wiem czy nie za późno przybiegłam w sprawie zasłon, ale opinię swoją zostawię. Ja osobiście przeciwko czarnym zasłonom nic nie mam, nadają pomieszczeniu elegancji, stylu i oryginalności, ale pasują tylko do dużych, nieprzepełnionych przestrzeni. W niewielkich wnętrzach, przytłaczają i za bardzo dominują….i jak widzisz nie wszystkim się podobają. Trzeba mieć odwagę, żeby je powiesić. Ja bym się odważyła powiesić u siebie czarne zasłony. Jeśli chodzi o twój pokój to pamiętaj , że to TY w nim mieszkasz i to Tobie ma się podobać. Jeśli podoba ci się czarny kolor to nie bój się go użyć…dobrym rozwiązaniem będą jasne zasłony z wyraźnym czarnym akcentem, np. z szerokim czarnym pasem na dole albo z czarną lamówką wokół brzegów. Możesz też naszyć w dolnej części zasłon 3 dość szerokie pasy….zaraz coś narysuję….

Nie wiem (nie doczytałam) w jakim kolorze zasłony zamówiłaś (kupisz)ale jak coś będzie nie tak to czarne pasy zawsze doszyć można.
Pochwal się koniecznie jak już zasłony będą wisiały w oknach.
Pa pa buziak.

Zaslony musialam pilnie zamowic i juz "sie szyją" będą w srodę, w czwartek powieszę i pokażę

Podoba mi sie pomysl z czarnymi pasami i nawet zgromadzilam pare fotek w swoich inspiracjach
Tylko ja myslalam raczej o pionowych, chodziaz poziome tez ciekawie wyglądają

Podoba mi sie efekt 3 czarnych kolumn na tle bialej sciany, ale jak wyobrazam sobie takie zaslony zasloniete to juz nie jestem pewna czy o to mi chodzilo

dlatego zamowilam w bezpiecznym kolorze szarym a rolety w bialym bo chcialam zeby rolety, ktore beda na oknach na wprost zlały sie ze scianą i "zmniknęły" czy byl to dobry pomysl i czy wyjdzie tak jak to sobie wyobrazam...nie wiem
jestem bardzo ciekawa ale troche sie boje czy kolor dobry, czy material dobry...
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6373-ogrodek-pachnacy-rozami-i-lawenda-w-budowie?page=54&
Kasya 07:22, 30 sty 2016

Ewik napisał(a)
Swiecidełka super

dzięki
hanka_andrus 08:14, 30 sty 2016

Tu dylematy zasłonowe, nie zabieram w temacie głosu, bo co osoba, to inny ma ogląd sprawy i gust. I tak każdy na własną odpowiedzialność sobie swój dom urządza.
Życzę zadowalającego efektu!
kasia_w 12:39, 03 lut 2016

wiszą już???
Kasya 14:32, 03 lut 2016

Rolety i zaslony przyjechay rano i teraz jest slalom pomiedzy kablami w scianie
Masakra jakas 4 rolety do kazdej kasety 4 uchwyty nie mowiac juz o karniszach do 6 zaslon..

Najlepsze jest to ze moja ciekawska Luśka (kot) musiala wszystko widziec wiec caly czas obok i patrzyla na rece i wszystko sprawdzała, az tak sie zmeczyla ze usypiala na siedząco

Reasumując, pracy mamy jeszcze do wieczora
Makao_J 14:36, 03 lut 2016

No a potem pokażesz efekty