Kasiu ja dopiero teraz prześledziłam całą twoja dyskusje zasłonowo-roletową..

tez jestem ciekawa nowych dekoracji na oknach, chyba dobrze zrobiłaś z tym szarym a nie czarnym kolorem, pamietam to twoje wnętrze w salonie jako duże ale tez nie za wysokie i te duże okna, boje sie że czarny by to jeszcze przytłoczył...
Zapisałam sobie te inspiracje co ci dziewczyny podały bo ja na wiosne też chce u siebie wymiane dekoracji okiennych zrobic, remont, ściany, kominek, nowa kanapa i dywan to robiłam w ub roku ale na zasłony i rzymskie rolety juz kasy nie starczyło....
Ale teraz musze bo mam gładkie proste firnki w oknach i pies mi rozerwał przy wyjsciu do tarasu, tak na 4 cm jest szpara zrobiona pazurem, powiesiłam odwrotnie i nie widać ale za moment może byc tak samo wiec musze wymyslic cos innego, żeby nie zniszczył...nie moge nie miec tak w oóle niczego na oknach bo obok jest blok, nie wysoki bo 1-pietrowy z poddaszem ale jednak blok wiec bym miała dyskomfort bez osłoniecia okien. Do tego mam jakby na jednej ścianie 3 okna : tarasowe, potrójne prawie do ziemi w wykuszu gdzie mam jadalnie i okno kuchenne. One wszystkie 3 musza jakos ze sobą konweniować....i jeszcze nie chciałabym wydac na to całego majątku...ale jak to zrobić.....nie wiem. Do tego ja nie mam takiego nowoczesnego wnętrza, meble stare wiec cos bardziej tradycyjnego potrzebuje... Bede sie radzic u ciebie i u innych za jakis czas....;_0
Czekam na foty