macham w wiosenny poranek na razie -6 ,ale ma być do +6 można już drzewka przesadzać ,czy za wcześnie ?
Aniu czytam o perypetiach zakupowych... ach te baby tak już mają (wiem po sobie ) naklikają, a potem drapią się po głowie jaką wersje przyjąć... u mnie się sprawdza wersja na zbiorowe zamawianie dla siostry, szwagierki itd
Za wcześnie na drzewka,tak mi się zdaje,ja bym nie przesadzała U mnie rano było -5 a teraz termometr 6 Macham
Hahahaha skąd ja to znam zwłaszcza jak jestem w szale zakupowym i codzień kurier dzwoni do drzwi, a eM jest w domu Pozostaje modlitwa dość popularna w necie: Panie Boże spraw aby nie było w domu mojego męża kiedy przyjdzie wszystko co zamówiłam online.
To może jeszcze taka... też na czasie Panie Boże kiedy umrę nie pozwól mojemu mężowi sprzedać moich sukienek, torebek i butów za tyle, ile mu powiedziałam, że kosztowały
Hahahaha skąd ja to znam zwłaszcza jak jestem w szale zakupowym i codzień kurier dzwoni do drzwi, a eM jest w domu Pozostaje modlitwa dość popularna w necie: Panie Boże spraw aby nie było w domu mojego męża kiedy przyjdzie wszystko co zamówiłam online. Ha, ha, ha dobre Ciekawa jestem jaką modlitwę mówi mąż? Może: Panie Boże spraw aby nie było w domu żadnych nowych zakupów kiedy przyjdę do domu...