Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

anulajda 08:34, 01 wrz 2018

Janko w Artemisach zawsze przeszkadało mi śmiecenie i w Dieterkach zaczyna być podobnie ale tu jest o tyle lepiej że płatki są duże i można pozbierać dlatego ostatecznie zostaje u mnie i będzie jesienią przesadzany dalej od przedogródka.Heidi u mnie kolejny sezon wcześnie łapała plamistość a Sebastian Kneipp po przesadzeniu drugi sezon już lichy był.
Zagajanka 12:11, 01 wrz 2018

Ja Artemiskę sprytnie posadziłam na rabacie ze żwirkiem, więc śmieci, ale nie wkurza Dieterek u mnie rośnie na tyłach rabaty, bardziej mnie denerwuje że łapie plamki i rdzę w tym roku... Sebastian u mnie też chorował i kujący był straszliwie.
inka74 17:15, 01 wrz 2018

U mnie Heidi też marna. Już 2 sadzonkę mam i lipa. Ja na razie dojrzałam do eksmisji Agnes Schillinger. Ładny ma kwiat na początku ale potem pokazuje czarny, brzydki środek i jest znów cała łysa. Łapie wszystko co się da. Ten rok ogólnie jakiś nieciekawy dla róż.

Ja też zamówiłam już tulipany. Trochę sprawdzonych i kilka nowości. No i wykorzystam cebulki te mozolnie wykopane z ubiegłego roku. Na próbę wzięłam Black Hero bo bardzo mi się u ciebie one podobały
adkawi 11:02, 02 wrz 2018

Anula ja chyba u jeszcze Ciebie nie bylam. A tu takie cudownosci rozane i nietylko. Oo mamuniu jak tu pieknie.
anulajda 11:04, 02 wrz 2018

Zagajanka napisał(a)
Ja Artemiskę sprytnie posadziłam na rabacie ze żwirkiem, więc śmieci, ale nie wkurza Dieterek u mnie rośnie na tyłach rabaty, bardziej mnie denerwuje że łapie plamki i rdzę w tym roku... Sebastian u mnie też chorował i kujący był straszliwie.

No widzisz a ja nie mam żwirowych rabat, u mnie pod Artemisami rosły bukszpany i zaraz jest wiazd do garażu to wszystko widać.
anulajda 11:17, 02 wrz 2018

inka74 napisał(a)
U mnie Heidi też marna. Już 2 sadzonkę mam i lipa. Ja na razie dojrzałam do eksmisji Agnes Schillinger. Ładny ma kwiat na początku ale potem pokazuje czarny, brzydki środek i jest znów cała łysa. Łapie wszystko co się da. Ten rok ogólnie jakiś nieciekawy dla róż.

Ja też zamówiłam już tulipany. Trochę sprawdzonych i kilka nowości. No i wykorzystam cebulki te mozolnie wykopane z ubiegłego roku. Na próbę wzięłam Black Hero bo bardzo mi się u ciebie one podobały

Mi bardzo żal Heidi bo kolorek i wielkość krzaka mi bardzo odpowiadała,szkoda. U innych widzę że zdrowo rośnie to może te nasze okazy były liche....
Też mam ale tylko trochę tulipanów z wykopów bo zostawiłam tylko większe cebulki te małe od razu poszły do kosza.Ciekawe jakie zamówiłaś że Swoich sprawdzonych
anulajda 11:29, 02 wrz 2018

adkawi napisał(a)
Anula ja chyba u jeszcze Ciebie nie bylam. A tu takie cudownosci rozane i nietylko. Oo mamuniu jak tu pieknie.

Chyba nie byłaś dziękuję za odwiedzinki i macham różanie
anulajda 08:14, 20 wrz 2018

Wrześniowe fotki ogrodu,

Trawy szaleją i nie tylko
asiak 08:16, 20 wrz 2018

Oj Anulka dawno Cię nie było Śliczne widoczki Jak zwykle zresztą
anulajda 08:22, 20 wrz 2018

ML w tym roku maja już dwa metry wysokości

i niektóre róże jeszcze więcej
Q.of Sweden