Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

anna_t 22:26, 21 maj 2016

i wogóle to masz piękne rodki, ja jestem swoimi rozczarowana..z 4 krzaczków kwitnie jeden. Bogdzia zdiagnozowała skoczka i dlatego gnija mi pąki..lipa
a róże tez mam pierwszy rok i zero czegokolwiek tfu tfu! jak tak dalej pójdzie to sie dalej będe różyczkowac a nie rodkować
Makao_J 22:43, 21 maj 2016

anna_t napisał(a)
i wogóle to masz piękne rodki, ja jestem swoimi rozczarowana..z 4 krzaczków kwitnie jeden. Bogdzia zdiagnozowała skoczka i dlatego gnija mi pąki..lipa
a róże tez mam pierwszy rok i zero czegokolwiek tfu tfu! jak tak dalej pójdzie to sie dalej będe różyczkowac a nie rodkować

Jeden rodek to i u mnie w tym roku choruje. Przymrozki chyba go załatwiły i stracił część zielonych liści. Kwitnie jednak normalnie. Muszę tylko coś wykombinować by tą łysą stronę zazielenić znowu.
anna_t 22:46, 21 maj 2016

ciekawę czy się da? za tydzień jestem u Bogdzi to ją wypytam
tulucy 22:51, 21 maj 2016

Też jestem zadowolona z F. Kupiłam w tym roku dużo bardzo u nich i generalnie wszystko ok. zobaczymy, ile mi zakwitnie w tym sezonie. Louise mam też. Ona ma płatki jadalne a z bardzo ciemnych to Souvenir du Dr. Jamain jest ponoć super. U mnie kupiony w tym roku, więc nic o nim nie napiszę. Tylko że on lubi cień.
ewa004 10:31, 22 maj 2016

Ja tez kupowałam w F i wszystko super .
Makao_J 11:27, 22 maj 2016

anna_t napisał(a)
ciekawę czy się da? za tydzień jestem u Bogdzi to ją wypytam

Ok. Dzięki. Spytałabym ją na forum ale głupio mi zawracać jej głowę znowu - już ją kiedyś pytałam o inny problem który sam się rozwiązał.
Makao_J 11:28, 22 maj 2016

tulucy napisał(a)
Też jestem zadowolona z F. Kupiłam w tym roku dużo bardzo u nich i generalnie wszystko ok. zobaczymy, ile mi zakwitnie w tym sezonie. Louise mam też. Ona ma płatki jadalne a z bardzo ciemnych to Souvenir du Dr. Jamain jest ponoć super. U mnie kupiony w tym roku, więc nic o nim nie napiszę. Tylko że on lubi cień.

Zaraz wygooglam ją
Makao_J 11:29, 22 maj 2016

ewa004 napisał(a)
Ja tez kupowałam w F i wszystko super .

No to teraz już jestem pewna że będzie wszystko ok. Dzięki
inag 12:04, 22 maj 2016

Ania, daj znać jak zadzwonisz co z tymi różami bo ciekawa jestem czy naprawde zabrakło... A Twoje orliki oglądam już któryś raz i napatrzeć się nie mogę
ag_zie 12:11, 22 maj 2016

Makao_J napisał(a)
Zrobiłam i ja swoją pierwszą gnojówkę z pokrzyw. Zobaczymy czy u mnie też rośliny ruszą. Tylko że ja zrobiłam razem z łodygami bo nigdzie nie wyczytałam że nie można.
i ja nastawiłam i też z łodygami ale takie co to jeszcze nie kwitną
Mieszamy i czekamy!